Συναγερμός στο Κίεβο - Άνδρας απειλεί να ανατινάξει γέφυρα

Συναγερμός στο Κίεβο - Άνδρας απειλεί να ανατινάξει γέφυρα Facebook Twitter
0

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Ουκρανίας καθώς ένας ένοπλος άνδρας έχει ανοίξει πυρ και απειλεί να ανατινάξει γέφυρα στο Κίεβο

Σύμφωνα με το Sputnik ο άνδρας φέρεται να έχει στην κατοχή του εκρηκτικό μηχανισμό ενώ απείλησε πως θα ανατινάξει και κυβερνητικά κτήρια.

Συναγερμός στο Κίεβο - Άνδρας απειλεί να ανατινάξει γέφυρα Facebook Twitter

Αναφορές θέλουν τον άνδρα να είναι γύρω στα 30 και να φοράει στολή παραλλαγής. «Ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων άνοιξε πυρ και απειλεί να πυροδοτήσει μια βόμβα. Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αναλάβει την επιχείρηση. Στο σημείο είναι παρόντες εκπρόσωποι από όλες τις υπηρεσίες. Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και των τρένων στη γέφυρα διακόπηκε», ανέφερε ο αστυνομικός διευθυντής της ουκρανικής πρωτεύουσας, Αντρέι Κρισένκο, σύμφωνα με το μπλογκ της εκπροσώπου Τύπου, Οξάνα Μπλίτσικ.

Σύμφωνα πάντα με τον Κρισένκο, οι αρχές χαρακτηρίζουν το επεισόδιο «προετοιμασία τρομοκρατικής επίθεσης».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Διεθνή / Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Tο εκλογικό αποτέλεσμα των Χριστιανοδημοκρατών είναι πολύ χαμηλότερο από τις επιδόσεις του κόμματος υπό την ηγεσία της πρώην επί μακρόν ηγέτιδας και καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ
LIFO NEWSROOM