Συνελήφθη ο ύποπτος που κατηγορείται ότι έκλεψε το Όσκαρ της Φράνσις Μακντόρμαντ

Συνελήφθη ο ύποπτος που κατηγορείται ότι έκλεψε το Όσκαρ της Φράνσις Μακντόρμαντ Facebook Twitter
EPA
0

Συνελήφθη ένας άνδρας που κατηγορείται ότι έκλεψε αγαλματίδιο του Όσκαρ α΄ γυναικείου ρόλου, που απονεμήθηκε στη Φράνσις Μακντόρμαντ.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Λος Άντζελες, η κλοπή έγινε κατά τη διάρκεια του επίσημου γκαλά, μετά την τελετή απονομής των περίοπτων βραβείων κινηματογράφου.


Ο Τέρι Μπράιαντ, ηλικίας 47 ετών, τέθηκε υπό κράτηση με την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής ενώ ορίστηκε εγγύηση ύψους 20.000 δολαρίων, όπως γνωστοποίησε η εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Νόρμα Άισενμαν.


Ο Μπράιαντ συνελήφθη την Κυριακή το βράδυ αφού η Αμερικανίδα ηθοποιός έχασε για σύντομο χρονικό διάστημα το χρυσό της αγαλματίδιο, κατά τη διάρκεια του πάρτι, που παραδοσιακά πραγματοποιείται στο Χόλιγουντ μετά τη λαμπερή τελετή απονομής.

Συνελήφθη ο ύποπτος που κατηγορείται ότι έκλεψε το Όσκαρ της Φράνσις Μακντόρμαντ Facebook Twitter
EPA


Το Όσκαρ της Φράνσις Μακντόρμαντ βρέθηκε και επεστράφη στην ηθοποιό.


Ο Μπράιαντ είχε αναρτήσει ένα βίντεο όπου εμφανιζόταν να φοράει σμόκιν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και να κρατά το Όσκαρ, λέγοντας στους άλλους καλεσμένους ότι είναι μεταξύ των νικητών.


Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί με ποια ακριβώς ιδιότητα παραβρέθηκε στην εκδήλωση, ωστόσο η αστυνομία διαβεβαιώνει ότι είχε πρόσκληση.


«Έπειτα από σύντομο χρονικό διάστημα, η Φράνσις και το Όσκαρ της επανασυνδέθηκαν. Γιόρτασαν αυτήν την επανένωση με ένα διπλό τσίζμπεργκερ» δήλωσε ο ατζέντης της Μακντόρμαντ Σάιμον Χολς.


Η Μακντόρμαντ βραβεύτηκε με το δεύτερο Όσκαρ της καριέρας της για το ρόλο της στην ταινία «Οι Τρεις Πινακίδες έξω Από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κίνα επιτίθεται λεκτικά στις ΗΠΑ για τον εμπορικό πόλεμο: «Έχετε ζήσει πέρα από τις δυνατότητές σας και επωφεληθήκατε από την παγκοσμιοποίηση»

Διεθνή / Κίνα προς ΗΠΑ: «Σταματήστε την γκρίνια – Ωφεληθήκατε από την παγκοσμιοποίηση»

Καθώς ο εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ–Κίνας κλιμακώνεται, η Κίνα καλεί τις ΗΠΑ να σταματήσουν να παριστάνουν το θύμα - Τι σημαίνουν οι νέοι δασμοί για την παγκόσμια οικονομία και τεχνολογία;
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Νέος χάρτης «κόβει» το Αιγαίο στα δύο – Προς ολοκλήρωση το θαλάσσιο σχέδιο της Άγκυρας

Διεθνή / Η Τουρκία παρουσιάζει δικό της θαλάσσιο χάρτη – Χωρίζει το Αιγαίο στη μέση, βάσει «Γαλάζιας Πατρίδας»

Η Τουρκία φέρνει νέο θαλάσσιο χάρτη στο προσκήνιο, βασισμένο στη «μέση γραμμή» του Αιγαίου, εντείνοντας τις γεωπολιτικές εντάσεις με την Ελλάδα.
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Κριτική για την «γυναικεία πτήση» της Blue Origin στο διάστημα: «Παραπάνω από παρωδία»

Διεθνή / Κριτική για την «γυναικεία πτήση» της Blue Origin στο διάστημα: «Τι προσέφεραν, στην πραγματικότητα;»

Έιμι Σούμερ, Ολίβια Γουάιλντ, Ολίβια Μαν, Έμιλι Ραταϊκόφσκι μεταξύ των διασημοτήτων που αντέδρασαν - Ανελέητο τρολάρισμα και στο διαδίκτυο για το μήνυμα του πολυσυζητημένου διαστημικου ταξιδιού της Blue Origin
LIFO NEWSROOM
Ο εμπορικός πόλεμος του Τραμπ με την Κίνα θα μπορούσε να είναι καλός για την Ινδία

Διεθνή / Η Ινδία θα μπορούσε να κερδίσει από τον εμπορικό πόλεμο Τραμπ - Κίνας

Ενώ η Ινδία ονειρεύεται να γίνει ένα νέο εργοστάσιο για τον κόσμο, οι κατασκευαστές της αγωνίζονται να βρουν ειδικευμένους εργάτες, να εξασφαλίσουν εξαρτήματα και να ξεπεράσουν τη γραφειοκρατία.
LIFO NEWSROOM