Συρία: Απαγωγή εργαζομένων στον Ερυθρό Σταυρό

Συρία: Απαγωγή εργαζομένων στον Ερυθρό Σταυρό Facebook Twitter
0

UPDATE:

Απελευθερώθηκαν πριν από λίγο οι 3 εργαζόμενοι του Ερυθρού Σταυρού και ο εθελοντής, που είχαν απαχθεί από ενόπλους. 


Η Διεθνής Επιτροπή Ερυθρού Σταυρού ICRC ανακοίνωσε σήμερα πως ένοπλοι απήγαγαν 6 εργαζομένους που ανήκουν στο προσωπικό του Ερυθρού Σταυρού και έναν Σύριο εθελοντή στο βορειοδυτικό μέρος της χώρας.


Η ICRC έχει κάνει έκκληση προκειμένου να απελευθερωθούν οι 7, χωρίς να αναφέρει περαιτέρω στοιχεία για το φύλο, τις εθνικότητες ή άλλα στοιχεία των εργαζομένων.


Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της IRCR Γιουαν Ουάτσον "έξι μέλη του προσωπικού και ένας εθελοντής της Συριακής Αραβικής Ερυθράς Ημισελήνου έχουν απαχθεί στην Ιντλίμπ στη βορειοδυτική Συρία. Καλούμε για άμεση και χωρίς όρους απελευθέρωση αυτής της ομάδας, η οποία διανέμει ανθρωπιστική βοήθεια σε εκείνους που τη χρειάζονται περισσότερο", ανέφερε χαρακτηριστικά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Διεθνή / Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας δήλωσε προσβεβλημένος μετά τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου για περικοπές των «8 εκατ. δολαρίων για τη στήριξη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ στο Λεσότο που κανείς δεν έχει ακουστά»
LIFO NEWSROOM
Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Διεθνή / Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Πρέπει να πάμε εκεί και να διαπιστώσουμε εάν είναι εκεί όντως ο χρυσός, επιμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο - «Ίσως ο Μάσκ θέλει να δει πώς μοιάζει ο πλούτος του στην πραγματικότητα»
LIFO NEWSROOM
Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Διεθνή / Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Ο νομάρχης της Αδριανούπολης, Γιουνούς Σεζέρ, ανακοίνωσε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των διαγωνισμών και τα έργα προχωρούν με την υποστήριξη του υπουργείου Εσωτερικών και του υπουργείου Άμυνας
LIFO NEWSROOM