Τα εγκλήματα του Serial Killer στην Κυπριακή Βουλή

Τα εγκλήματα του Serial Killer στην Κυπριακή Βουλή Facebook Twitter
0

Στην Κυπριακή Βουλή βρέθηκαν οι αποκαλύψεις των δολοφονιών που παραδέχτηκε ο serial killer, Νίκος Μεταξάς, με τους βουλευτές να εκφράζουν την ανησυχητική έξαρση του εγκλήματος στη χώρα.


Ειδικότερα κατά τη συζήτηση της Ολομέλειας ασκήθηκε από τους μεγάλη μερίδα των βουλευτών έντονη κριτική για τους χειρισμούς που έτυχαν οι καταγγελίες εξαφάνισης των θυμάτων του καθ' ομολογία φονιά.

Η κριτική που ασκήθηκε στους χειρισμούς της Αστυνομίας επεκτάθηκε και στην αντιμετώπιση της εμπορίας και της χρήσης ναρκωτικών, τα οποία όπως αναφέρθηκε κυκλοφορούν στα σχολεία , και στις δολοφονίες της ηλικιωμένης στην Αγλατζιά και του διπλού φόνου στον Στρόβολο.

Στο επίκεντρο των αιχμών των Βουλευτών, βρέθηκαν και οι επίορκοι αστυνομικοί που αμαυρώνουν την εικόνα του σώματος.

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών Γιώργος Γεωργίου, μεταξύ άλλων ζήτησε συγνώμη από τα θύματα και τις οικογένειες των θυμάτων του κατ' εξακολούθηση φονιά και εξήρε το έργο που επιτέλεσε ο παραιτηθείς Υπουργός Δικαιοσύνης λέγοντας ότι άφησε ανεξίτηλη της σφραγίδα του.

Με πληροφορίες από Αlphanews

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δικαιοσύνη το Χάρβαρντ: Κινείται νομικά κατά της κυβέρνησης Τραμπ για το «πάγωμα» κονδυλίων

Διεθνή / Στη δικαιοσύνη το Χάρβαρντ: Κινείται νομικά κατά της κυβέρνησης Τραμπ για το «πάγωμα» κονδυλίων

«Η υπόθεση αφορά μια ευρύτερη προσπάθεια της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει το πάγωμα των κονδυλίων ως μοχλό πίεσης για να ασκήσει έλεγχο στις ακαδημαϊκές μας αποφάσεις»
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ για Πάπα Φραγκίσκο: «Ο Θεός ας σε ευλογεί και μαζί εκείνους που σε αγάπησαν»

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ για Πάπα Φραγκίσκο: «Ο Θεός ας σε ευλογεί και μαζί εκείνους που σε αγάπησαν»

«Ήταν διαφορετικός από όσους προηγήθηκαν» ανέφερε με τη σειρά του και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, συνοδεύοντας την ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ με μία φωτογραφία τους
LIFO NEWSROOM