Τα τραγούδια της Αλίσια Κις στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο δεν άρεσαν στους Βρετανούς αλλά υπήρχε λόγος

Τα τραγούδια της Alicia Keys στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο δεν άρεσαν στους Βρετανούς αλλά υπήρχε λόγος Facebook Twitter
Φωτ: Alicia Keys/ Instagram
0

Η Αλίσια Κις απάντησε στα αρνητικά σχόλια με αφορμή τις επιλογές τραγουδιών στη συναυλία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, το περασμένο Σάββατο.

Η 41χρονη τραγουδίστρια ερμήνευσε τις επιτυχίες «Empire State of Mind», «Girl on Fire» και «Superwoman», ωστόσο πολλοί Βρετανοί δυσαρεστήθηκαν έντονα όταν τραγούδησε το single της από το 2009, που είναι ούτε λίγο ούτε πολύ κάτι σαν ερωτική επιστολή στην πόλη της Νέας Υόρκης- ούσα σε μουσική σκηνή του Λονδίνου.

Μετά τις αντιδράσεις, αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και αποκάλυψε πως η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν εκείνη που ζήτησε «προσωπικά» την playlist της συναυλίας. 

«Η στιγμή που λέω στα αγόρια ότι η Βασίλισσα ζήτησε τα τραγούδια που θα πω», ακούγεται να λέει σε βίντεο, που δημοσίευσε στο Twitter, έχοντας δίπλα τους γιους της, Egypt, 11 ετών και Genesis, 7 ετών ενώ βρίσκονται σε ένα αμαξάκι γκολφ. «Και μου απαντάνε, "Δεν μπορείς να αρνηθείς στη Βασίλισσα"», πρόσθεσε. 

«Δεν μπορείς να αρνηθείς στη Βασίλισσα. Είναι ενάντια στο νόμο εδώ», αστειεύεται ο Egypt. 

Στη συνέχεια του βίντεο, η τραγουδίστρια εκφράζει τον ενθουσιασμό της που θα τραγουδήσει μπροστά στην βασιλική οικογένεια. 

Αν και η εμφάνιση της Αλίσια Κις ήταν αν μη τι άλλο μεγαλοπρεπής, πολλοί Βρετανοί κατέκλυσαν το Twitter με μηνύματα δυσαρέσκειας επειδή ερμήνευσε το «Empire State of Mind» ενώ βρισκόταν στο Λονδίνο. 

«Τραγουδάει για την Νέα Υόρκη στο Λονδίνο... Δεν μπορεί αν το κάνει αυτό», σχολίασε κάποιος.

«Αν και λατρεύω το τραγούδι για τη Νέα Υόρκη, είσαι στο Λονδίνο μωρό μου», πρόσθεσε άλλος. 

Ωστόσο να σημειωθεί πως η Αλίσια Κις, σε κάποιο σημείο του τραγουδιού, άλλαξε τον στίχο από «New York» σε «London». 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πέντε δευτερόλεπτα που βύθισαν την Ιβηρική στο σκοτάδι – Τι αποκαλύπτει ο διαχειριστής του δικτύου

Διεθνή / Μπλακ άουτ στην Ισπανία: Τα πέντε δευτερόλεπτα που βύθισαν την Ιβηρική στο σκοτάδι

Μια σειρά διαδοχικών δυσλειτουργιών μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα φαίνεται να ήταν αρκετή για να προκαλέσει το ιστορικό μπλακ άουτ που έπληξε Ισπανία και Πορτογαλία, αφήνοντας εκατομμύρια χωρίς ρεύμα για ώρες.
LIFO NEWSROOM
Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Διεθνή / Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Η εξήγηση του συμβούλου του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής και ειδικού για θέματα ενέργειας, Μιχάλη Μυριάνθη, για το πρωτοφανές μπλακ άουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Διεθνή / ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Η υπηρεσία Πολιτικών Δικαιωμάτων του υπουργείου Παιδείας ανακοίνωσε ότι οι ξεκίνησε έρευνα «έπειτα από αναφορές για διακρίσεις που γίνονται με βάση τη φυλή στον τρόπο λειτουργίας του περιοδικού» Harvard Law Review κατά παράβαση του άρθρου VI του νόμου περί πολιτικών δικαιωμάτων του 1964
LIFO NEWSROOM