Τριπλή επίθεση βομβιστών καμικάζι στο Πακιστάν - 6 νεκροί αστυνομικοί και 15 τραυματίες

Τριπλή επίθεση βομβιστών καμικάζι στο Πακιστάν - 6 νεκροί αστυνομικοί και 15 τραυματίες Facebook Twitter
EPA/JAMAL TARAQAI
0

Έξι αστυνομικοί σκοτώθηκαν και 15 ακόμη τραυματίστηκαν σήμερα από μια τριπλή επίθεση που διέπραξαν βομβιστές-καμικάζι στην νοτιοδυτική πόλη Κουέτα, με στόχο την πακιστανική αστυνομία και παραστρατιωτικούς, ανέφεραν αξιωματούχοι.

Ένας βομβιστής-καμικάζι πυροδότησε τα εκρηκτικά που έφερε κοντά σε ένα φορτηγό της αστυνομίας, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της επαρχίας, Μοαζάμ Ανσάρι. Ακόμη επτά αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε αυτή την επίθεση, τόνισε.

«Πρόκειται για μια επίθεση αυτοκτονίας και έχουμε επιβεβαίωση ότι έξι από τους αστυνομικούς μας έχασαν τη ζωή τους», είπε στο πρακτορείο Reuters.

Μισή ώρα νωρίτερα, δύο βομβιστές-καμικάζι επιχείρησαν να επιτεθούν σε ένα σημείο ελέγχου παραστρατιωτικών στα προάστια της πόλης, αλλά οι στρατιώτες που βρίσκονταν εκεί άνοιξαν πυρ εναντίον τους. Από την πυροδότηση των εκρηκτικών που έφεραν οι δράστες τραυματίστηκαν οχτώ στρατιώτες, ανέφερε ένας αξιωματούχος.

Δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης των επιθέσεων μέχρι στιγμής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βοηθήστε το κορίτσι»: Πώς τα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα βγάζουν κέρδος προωθώντας τον μισογυνισμό

Διεθνή / «Βοηθήστε το κορίτσι»: Πώς τα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα βγάζουν κέρδος προωθώντας τον μισογυνισμό

Οι διαφημίσεις παιχνιδιών για κινητά φαίνεται να χρησιμοποιούν θέματα ενδοοικογενειακής κακοποίησης, εξευτελισμού και μισογυνισμού για να προωθήσουν τα downloads
LIFO NEWSROOM
«Ες αύριον τα σπουδαία» λέει ο Τραμπ για Ουκρανία: «Μπορεί ακόμη να υπογραφεί η συμφωνία»

Διεθνή / «Ες αύριον τα σπουδαία» λέει ο Τραμπ για Ουκρανία: «Μπορεί ακόμη να υπογραφεί η συμφωνία»

«Απλώς πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι πιο ευγνώμων», είπε για τον Ζελένσκι - Προανήγγειλε συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την Αργεντινή και τον «σπουδαίο ηγέτη», Χαβιέρ Μιλέι 
LIFO NEWSROOM