Ζευγάρι Τζένιφερ Άνιστον και Ντέιβιντ Σουίμερ; Ο ηθοποιός απαντά στις φήμες

Ζευγάρι Τζένιφερ Άνιστον και Ντέιβιντ Σουίμερ; Ο ηθοποιός απαντά στις φήμες Facebook Twitter
0

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ δεν έχει σχέση με την Τζένιφερ Άνιστον, παρά την έντονη φημολογία περί ειδυλλίου ανάμεσα στους πρώην συμπρωταγωνιστές των Friends.

Μετά τα δημοσιεύματα του ταμπλόιντ Closer νωρίτερα μες στην εβδομάδα πως οι δυο ηθοποιοί διατηρούν ερωτική σχέση, εκπρόσωπος του Ντέιβιντ Σουίμερ δήλωσε στη βρετανική The Sun πως δεν υπάρχει «καμία αλήθεια» στις φήμες, προσθέτοντας ότι είναι «μόνο φίλοι». 

«Μετά το γύρισμα του reunion επεισοδίου των Friends ξεκίνησαν αμέσως να ανταλλάσσουν μηνύματα. Η Τζεν μαγειρεύει συχνά και τρώνε μαζί στο σπίτι της. Ο Ντέιβιντ Σουίμερ πέταξε στο Λος Άντζελες από τη Νέα Υόρκη για να την δεi», έγραφε το δημοσίευμα του Closer, από όπου και ξεκίνησε η φημολογία.

Τον Μάιο, το πολυαναμενόμενο reunion των Friends αποκάλυψε μεταξύ άλλων το κρυφό, εκτός οθόνης, ειδύλλιο ανάμεσα στην Άνιστον και τον Σουίμερ, που υποδύονταν τους ερωτευμένους Ρος Γκέλερ και Ρέιτσελ Γκριν στην τηλεοπτική σειρά. 

Στη διάρκεια του επεισοδίου, ο Τζέιμς Κόρντεν ρώτησε αν αναπτύχθηκε ποτέ κάποιο ειδύλλιο ανάμεσά τους, με τον Ντέιβιντ Σουίμερ να παραδέχεται δημοσίως για πρώτη φορά πως «ήταν πολύ ερωτευμένος» μαζί της, ωστόσο διευκρίνισαν ότι δεν έκαναν ποτέ κάτι, παρά προτίμησαν να διοχετεύσουν τον ερωτισμό μεταξύ τους στους ρόλους τους. 

Ο 54χρονος ηθοποιός υπήρξε παντρεμένος με την Ζόι Μπάκμαν -μαζί έχουν μια κόρη 10 ετών- από το 2010 μέχρι τον χωρισμό τους επτά χρόνια αργότερα. Η Τζένιφερ Άνιστον είχε παντρευτεί τον Μπραντ Πιτ το 2000 αλλά πήραν διαζύγιο το 2005 και αργότερα παντρεύτηκε τον Τζάστιν Θερού, αλλά χώρισαν το 2018 μετά από δυο χρόνια γάμου και σχεδόν επτά χρόνια σχέσης. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δικαιοσύνη το Χάρβαρντ: Κινείται νομικά κατά της κυβέρνησης Τραμπ για το «πάγωμα» κονδυλίων

Διεθνή / Στη δικαιοσύνη το Χάρβαρντ: Κινείται νομικά κατά της κυβέρνησης Τραμπ για το «πάγωμα» κονδυλίων

«Η υπόθεση αφορά μια ευρύτερη προσπάθεια της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει το πάγωμα των κονδυλίων ως μοχλό πίεσης για να ασκήσει έλεγχο στις ακαδημαϊκές μας αποφάσεις»
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ για Πάπα Φραγκίσκο: «Ο Θεός ας σε ευλογεί και μαζί εκείνους που σε αγάπησαν»

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ για Πάπα Φραγκίσκο: «Ο Θεός ας σε ευλογεί και μαζί εκείνους που σε αγάπησαν»

«Ήταν διαφορετικός από όσους προηγήθηκαν» ανέφερε με τη σειρά του και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, συνοδεύοντας την ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ με μία φωτογραφία τους
LIFO NEWSROOM