Ζητείται κωφάλαλος άντρας για σοβαρή σχέση

Ζητείται κωφάλαλος άντρας για σοβαρή σχέση Facebook Twitter
0

Η Μάνια προσπάθησε πολλές φορές να κάνει κανονική σχέση με τον No Condom John. Βέβαια, ο No Condom John κανονική σχέση πίστευε πως είχαν κι όχι part-time. Κι επί τη ευκαιρία να απαντήσω στις αναγνώστριες που τόσα χρόνια με ρωτάνε στα mail τους γιατί δεν κάνω ποτέ σχέσεις με Έλληνες: είναι σαν να με ρωτάνε γιατί δεν αγοράζω σουηδικές μπανάνες∙ γιατί δεν υπάρχουν. Για να κάνεις σχέση, πρέπει να απευθυνθείς σε κουλτούρα σχέσεων, πάει και τελείωσε. Η Ελλάδα δεν παράγει κάτι τέτοιο. Ίσως γιατί τα αγόρια μένουν με τους γονείς τους μέχρι τα 30, ίσως γιατί υπάρχει αυτή η μάτσο κουλτούρα των buddies -τα αρσενικά φιλαράκια από δίπλα και οι γκόμενες παραέξω- ίσως γιατί δεν μαθαίνουν να συζούν με κορίτσια όπως άλλοι έφηβοι για να μοιράζονται τα έξοδα, ίσως γιατί το θέμα διαπαιδαγώγησης στο σεξ και τις σχέσεις που πασχίζουν να κάνουν σωστά οι άλλες χώρες εδώ δεν μας αφορά καν, ίσως γιατί οι Έλληνες άντρες τα έχουν με τις μανάδες τους. Όπως ο φίλος μου ο Κώστας. Πενήντα χρόνων έχει φτάσει και ακόμη δεν είναι έτοιμος για σχέση. Μια σχεσούλα έκανε πριν δέκα χρόνια και πρόσφατα που τη συνάντησε τυχαία στον δρόμο της είπε «ποτέ δε θα σου συγχωρήσω που πήγες να με απογαλακτίσεις απ' τη μαμά μου». Οπότε, τι να κάνεις με τον τριαντάρη; Στα 30, αν είσαι γυναίκα στην Ελλάδα, είσαι ήδη πολύ κουρασμένη για να ασχοληθείς με το να του μάθεις να κάνει σχέσεις. Όχι βέβαια ότι είναι εντελώς αδύνατο να κάνεις μια όμορφη σχέση με έναν Έλληνα. Αν κάνεις μια βόλτα στα ορφανοτροφεία, όλο και κάποιον πρόθυμο μπορείς να καβατζώσεις για αργότερα.

Η Μάνια στην αρχή το πάλεψε το θέμα να τον κερδίσει με σεξ και ακροβατικά στον πολυέλαιο. Ήταν πραγματικά πολύ καλή στα παιχνίδια ρόλων και πραγματικά μπορούσε πολύ εύκολα να πηγαίνει από το Γιατρός κι Ασθενής σε μπατσικά με ανθρωποκυνηγητά, ενώ εξίσου καλά τα πήγαινε και στα βουκολικά και τα εποχής όπως Πριγκίπισσα κι Αυλικός. Έδειξε ιδιαίτερη ευστροφία και στον αυτοσχεδιασμό, όπως στο Καπετάνισσα και Μούτσος που εφηύρε ξαφνικά, καθώς έπαιρναν το καράβι για Αγκίστρι, γιατί το θέμα είναι πάντα να κάνεις γρήγορα adaptation στο location. Μετά από λίγους μήνες, όμως, ο No Condom John φαινόταν να μην εντυπωσιάζεται πια από τις υπερπαραγωγές, οπότε ερχόταν για ένα γρήγορο κι εξαφανιζόταν ξανά. Κι είναι σούπερ να έχεις έναν άντρα μόνο για το σεξ. Αν όμως είσαι τσιμπημένη μαζί του, υπάρχουν σημάδια ότι δεν πας καλά κι ότι το «part-time lover» δεν σου ταιριάζει.

(Σημάδια ότι δεν πας καλά: 1. Ξαγρυπνάς φτιάχνοντας τον προσωπικό του χάρτη πλανητών στο astrafree.com μπας και βγάλεις άκρη. 2. Έχεις όψη εγκατάλειψης. Η μανικιουρίστα σου έχει να σε δει τρεις μήνες και κανείς δεν πείθεται πια ότι οι ρίζες μέχρι τον ώμο ονομάζονται «προσωπικό στυλ». 3. Παραμελείς τη δουλειά σου. 4. Χάνεις τον έλεγχο και στον δρόμο ξεχέζεις ό,τι κυκλοφορεί σε αρσενικό: οδηγούς, τροχονόμους κι αθώους μανάβηδες. 5. Ευχαριστιέσαι, αντί να βγαίνεις, να κάνεις με μανία μπουγάδα τα βράδια. 6. Όταν σε ρωτάνε φίλοι και γνωστοί τι έχεις λες «τίποτα. Το απόλυτο τίποτα». 7. Στις νυχτερινές εξόδους νιώθεις τρομερά μόνη και πιάνεις τον εαυτό σου να φιλοσοφεί με μεθυσμένους πάνω στο ποιο είναι το καλύτερο σχήμα παρτούζας).

Η Μάνια κατρακύλησε σε όλα τα παραπάνω σκαλοπάτια και μάλιστα έφτασε να δοκιμάσει να κοιμηθεί και με πολλούς άλλους για να ξεχάσει τον No Condom John. Αλλά δεν έχει καθόλου πλάκα να κοιμηθείς με όλο τον κόσμο, ενώ θέλεις έναν πολύ συγκεκριμένο.

Μέχρι που κατάλαβε ότι ήταν έγκυος. Τότε η Μάνια αναρωτήθηκε σοβαρά αν ήθελε το γαϊδούρι τον No Condom John, τον φυσικό πατέρα του παιδιού για νομικό πατέρα κι αποφάσισε πως όχι. Και σύντομα δεν την ένοιαζε πια ούτε ο No Condom John, γιατί έχουμε δει ότι το θηλυκό είδος με το που κάνει παιδί σταματά να σκέφτεται το πέος (αν δεν μείνεις έγκυος, πάντως, μπορείς πάντα να δοκιμάσεις να αφοσιωθείς στην τέχνη).

Έτσι η Μάνια, έριξε σουτ βολέ στον No Condom John, γέννησε τον γιο της, κι αργότερα γνώρισε τον άντρα της ζωής της σε ένα κλαμπ. Όταν ξύπνησε το επόμενο πρωί εκείνος δίπλα της τον ρώτησε αν ήθελε καφέ. Καμιά απάντηση. Τον ξαναρώτησε - τίποτα. Σε κάποια φάση εκείνος σηκώνεται απ' το κρεβάτι και βάζει την τηλεόραση στη διαπασών. Η Μάνια τον σκουντά, «τι συμβαίνει;». Εκείνος διαβάζει τα χείλη της και τότε της λέει «ειειείμαιαιαι κουφοοοοός». «Και πώωως θα συνενοουούμαστεεεε;» φωνάζει κι η Μάνια. Μετά όμως το σκέφτεται καλύτερα «χμμ, κουφός. Αν ήταν και μουγκός θα ήταν ο ιδανικός άντρας». Συμπέρασμα: αν σας πληγώνει κάποιος, μην προσπαθείτε να τον αλλάξετε, απλά χωρίστε τον. Γιατί ο επόμενος είναι πάντα καλύτερος.

(συνεχίζεται)

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ