H παρωδία της Lady Gaga είναι χειρότερη απ' τη Lady Gaga...

Facebook Twitter
0

O Weird Al Yankovic τραγουδά παρωδίες εδώ και δεκαετίες. Έχει κάνει το Like A Virgin της Μαντόνα (ως Like a Surgeon), το Bad του Michael Jackson (ως Fat) και δεκάδες άλλα.

Όπως μαθαίνουμε από το εξαντλητικά μεγάλο (και μάλλον εξοργισμένο) σημερινό ποστ του τα πράγματα έγιναν έτσι:

Ήθελε να κάνει μια παρωδία του Born This Way για να το βάλει στο νέο του δίσκο και να το κυκλοφορήσει σε single (ξέροντας φυσικά και το πόσο πουλάει αυτές τις μέρες οτιδήποτε σε σχέση με την Gaga, πόσω μάλλον η τωρινή Νο1 επιτυχία της).

Οι άνθρωποι της Lady Gaga του ζήτησαν να δουν τους στίχους. Αυτός τους έγραψε. Μετά ζήτησαν να το ακούσουν. Το ηχογράφησε. Μετά η Gaga είπε όχι, δε δίνω την άδεια.

Κατόπιν ο Yankovic αποφάσισε να μην το κυκλοφορήσει αλλά να το διαθέσει δωρεάν και να γράψει το ποστ που ανέφερα κράζοντας την τραγουδίστρια για την άρνησή της και υποστηρίζοντας ότι τα έσοδα θα πήγαιναν σε φιλανθρωπική οργάνωση.

Κάνει σαν drama queen φυσικά, σαν παιδάκι Δημοτικού. Ήθελε να πάρει άδεια χωρίς καν να έχει γράψει ή ηχογραφήσει τραγούδι και τώρα γκρινιάζει ότι ξόδεψε μια ολόκληρη μέρα για να γράψει τους στίχους και έχασε τον πολύτιμο χρόνο του. [Έχοντας ακούσει τους στίχους αμφιβάλω αν στ' αλήθεια ξόδεψε τόσο πολύ.]

Το θέμα όμως είναι πως, απ' ό,τι φαίνεται, επινόησε εκ των υστέρων τα περί φιλανθρωπικού σκοπού τώρα που το single δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει. Αν και δεν το είχε αναφέρει ποτέ στην Gaga το αναφέρει ξανά και ξανά σε μας για να την μισήσουμε ακόμα περισσότερο - και το κάνει κουτοπόνηρα και εκ του ασφαλούς.

Θα δικαιολογούσα την κλαψιάρικη και ψηφοθηρική συμπεριφορά του (πόση δημοσιότητα για το νέο του δίσκο!) αν η παρωδία ήταν πετυχημένη. Καλώς ή κακώς όμως είναι μια χλιαρή, τελείως προβλέψιμη συλλογή από αστεία που όλοι είχαμε σκεφτεί, κυρίως για τα εκκεντρικά κοστούμια της τραγουδίστριας, με στίχους τόσο βαρετούς και αυτονόητους που αναρωτιέσαι αν απευθύνονται σε εξωγήινους που δεν έχουν ιδέα ποια είναι αυτή και τι κάνει, ή αν απευθύνονται σε οικογενειάρχες που σίγουρα κάτι έχει πάρει το αυτί τους "γι' αυτήν την περίεργη"...

Update: Η ίδια δήλωσε ότι δεν έχει καν ακούσει το τραγούδι κι ότι είναι μεγάλη φαν του κωμικού κι ότι κάποια παρεξήγηση έχει γίνει. Ή η Gaga κατάλαβε την κοτσάνα της και φοβήθηκε ότι θα κατηγορηθεί για έλλειψη χιούμορ ή ο κωμικός είναι πραγματικά πιο αδίστακτη fame whore κι απ' την ίδια την Gaga. (Ή και τα δύο).

[Είμαι σίγουρος πως περιμένει να πούμε "Χαχα, τι αστείο! Όπως τα λέει είναι! Φοράει πολύ τρελά πράγματα αυτή η Lady Gaga, μοιάζει στ' αλήθεια με τρελή αλλά δεν είναι, υποκρίνεται! Ε τον άτιμο, πώς τα λέει έτσι, χαχαχα!"...]

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ