Bon Appetit
Μου πήρε πολύ καιρό να δεχτώ πως αυτό το έντυπο προτιμήθηκε αντί του «Gourmet». Τώρα, όμως, μου αρέσει, είναι το πιο καλοσχεδιασμένο περιοδικό που έχω δει τελευταία, είναι εύκολο, ζωντανό, καλόγουστο και μπορεί να μη με ξετρελαίνουν τα κείμενά του, αλλά έχω μαγειρέψει συνταγές του και είναι ακριβέστατες.
Lucky Peach
Εντάξει, δεν ξέρω γιατί με ελκύει αυτή η τρέλα. Όμως με ελκύει. Είναι ό,τι πιο πειραματικό έχω δει στον τομέα των εντύπων γαστρονομίας. Και τα καταφέρνει τέλεια, ισορροπώντας μεταξύ παράξενων δοκιμίων και εντελώς ουτοπικών συνταγών φαγητού. Μερικοί από τους καλύτερους σεφ στον κόσμο γράφουν εδώ. Δες το!
Kinfolk
Είναι υπέροχο. Μοντέρνο. Μινιμαλιστικό. Με αληθινό γούστο και ενθουσιασμό, που όμως σερβίρεται κάπως αποστασιοποιημένα. Πολύ στυλ, πολύ όμορφες φωτογραφίες. Και έχω σημειώσει το παγωτό με το μαύρο πιπέρι να το φτιάξω το συντομότερο.
σχόλια