Έξι επτάχρονοι μαθητές του δημοτικού απόλαυσαν μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας την οποία εμπνεύστηκαν οι New York Times για το φθινοπωρινό τεύχος τους που είναι αφιερωμένο στο φαγητό.
Τα παιδιά φιλοξενήθηκαν στο διακεκριμένο γαλλικό εστιατόριο Daniel και εκεί πέντε σερβιτόροι κλήθηκαν να τους παρουσιάσουν το διάσημο μενού 7 πιάτων με τη δημιουργική υπογραφή του σεφ Daniel Boulud. Σημειώνεται πως το μενού κοστίζει 220 δολάρια ανά άτομο, αλλά στην περίπτωση των συγκεκριμένων πελατών αποδείχτηκε πως αυτή η πληροφορία δεν είχε ιδιαίτερη σημασία.
Τα πιάτα που σερβιρίστηκαν αποτελούνταν από πρώτης ποιότητας ύλες και θεωρούνται μια από τις καλύτερες προτάσεις για φαγητό στη Νέα Υόρκη. Την κινηματογράφιση του εγχειρήματος ανέλαβε ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης Jeffrey Blitz.
σχόλια