Φρέσκο ψάρι και γκουρμέ πιάτα θαλασσινών στη διάσημη ταβέρνα του Μπάμπη στην Αίγινα

Φρέσκο ψάρι και γκουρμέ πιάτα θαλασσινών στη διάσημη ταβέρνα του Μπάμπη στην Αίγινα Facebook Twitter
Με διακόσμηση εμπνευσμένη απ' τα μαγειρικά σκεύη και με τα εξωτερικά τραπεζάκια να έχουν θαυμάσια θέα κατά μήκος της παραλίας, αυτό το μέρος αξίζει σίγουρα την προσοχή σου, αν βρεθείς στην Αίγινα.
0

Για εκείνους που έχουν την Αίγινα αγαπημένο προορισμό, η ταβέρνα Μπάμπης δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Χρόνια τώρα την προτιμούν όσοι θέλουν φρέσκο ψάρι, ενώ τα γεμιστά του έχουν αφήσει εποχή.

Σήμερα, η ταβέρνα που άνοιξε το 1984, έχει περάσει στη νέα της εποχή, με τα παιδιά της οικογένειας να έχουν βάλει τη δική τους, μοντέρνα πινελιά τα τελευταία χρόνια, κι έτσι να εντάσσεται στις πιο hype ταβέρνες του νησιού.

Με διακόσμηση εμπνευσμένη απ' τα μαγειρικά σκεύη και με τα εξωτερικά τραπεζάκια να έχουν θαυμάσια θέα κατά μήκος της παραλίας, αυτό το μέρος αξίζει σίγουρα την προσοχή σου, αν βρεθείς στην Αίγινα.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που το προτιμούν σταθερά γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου αλλά και άτομα απ' την πολιτική ή τον επιχειρηματικό κόσμο που επισκέπτονται το νησί.

Φρέσκο ψάρι και γκουρμέ πιάτα θαλασσινών στη διάσημη ταβέρνα του Μπάμπη στην Αίγινα Facebook Twitter
Το φρέσκο ψάρι, οι γαριδομακαρονάδες, τα λινγκουίνι με θαλασσινά και το κριθαράκι γαρίδας με σαφράν είναι από τις best seller επιλογές στην ταβέρνα του Μπάμπη.

Θα το βρείτε ανοιχτό απ' τις 10 το πρωί για να πιείτε τον καφέ σας δίπλα στη θάλασσα κι όταν σας ανοίξει η όρεξη απ' τις βουτιές, δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε. Το μενού αποτελείται κυρίως από θαλασσινά, με μερικά σπέσιαλ μαγειρευτά που δεν θα βρείτε αλλού στο νησί.

Το φρέσκο ψάρι, οι γαριδομακαρονάδες, τα λινγκουίνι με θαλασσινά και το κριθαράκι γαρίδας με σαφράν είναι από τις best seller επιλογές στην ταβέρνα του Μπάμπη. Δώστε, όμως, και μια ευκαιρία στα new entries του καταλόγου, όπως το μοσχαράκι με παπαρδέλες, ελιές και ξινομυζήθρα, το κέικ σολομού ή τα κολοκυθάκια γεμιστά με γαρίδες.

Φρέσκο ψάρι και γκουρμέ πιάτα θαλασσινών στη διάσημη ταβέρνα του Μπάμπη στην Αίγινα Facebook Twitter
Χρόνια τώρα την προτιμούν όσοι θέλουν φρέσκο ψάρι, ενώ τα γεμιστά του έχουν αφήσει εποχή.
Φρέσκο ψάρι και γκουρμέ πιάτα θαλασσινών στη διάσημη ταβέρνα του Μπάμπη στην Αίγινα Facebook Twitter
Το μενού αποτελείται κυρίως από θαλασσινά, με μερικά σπέσιαλ μαγειρευτά που δεν θα βρείτε αλλού στο νησί.

Info:

Ταβέρνα Μπάμπης, Aκτή Τότη Χατζή 7, Αίγινα, 22970 23594, 6973 247044, facebook, Instagram

Market news
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Χρειαζόμαστε περισσότερους Αϊ-Βασίληδες»: Coca-Cola και «Μπορούμε» ενώνουν δυνάμεις για τα Χριστούγεννα

Market news / «Χρειαζόμαστε περισσότερους Αϊ-Βασίληδες»: Coca-Cola και «Μπορούμε» ενώνουν δυνάμεις για τα Χριστούγεννα

Μαζί με τη ΜΚΟ «Μπορούμε», η Coca-Cola συνεχίζει για 2η χρονιά το έργο της για τη διάσωση και προσφορά εκατομμυρίων μερίδων τροφίμων και συστήνει ξανά τη δράση «Ένα Κυριακάτικο Γεύμα για Όλους».
THE LIFO TEAM
ΔΕΗ blue: 90 φορτιστές για την κάλυψη των εταιρικών αναγκών στις εγκαταστάσεις της L'Oréal σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Market news / ΔΕΗ blue: 90 φορτιστές για τις εταιρικές ανάγκες στις εγκαταστάσεις της L'Oréal σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η ΔΕΗ blue επενδύει στην ενίσχυση των λύσεων φόρτισης προς εταιρικούς πελάτες (B2B), καθιερώνοντας την ηλεκτροκίνηση ως την πλέον βιώσιμη επιλογή μετακίνησης.
THE LIFO TEAM