To Pop Up Project επιστρέφει καλοκαιρινό στις 7&8 Ιουνίου

To Pop Up Project επιστρέφει καλοκαιρινό στις 7&8 Ιουνίου Facebook Twitter
0

Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και πιο ανανεωμένο από ποτέ, το The Pop Up Project ολοκληρώνει την πιο δραστήρια και επιτυχημένη σεζόν του, με την καθιερωμένη πλέον διήμερη διοργάνωση στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Μετά από έντεκα Pop Up Events που κάθε ένα από αυτά έγιναν talk of the town, το μεγαλύτερο Εμπορικό Γεγονός που ανέβασε τον πήχη ψηλά, άλλαξε τις συνήθειες μας, καθιέρωσε έναν νέο, φρέσκο τρόπο αγορών, και που είναι απόλυτα συνυφασμένο με κορυφαίους εμβληματικούς χώρους, ετοιμάζεται να υποδεχθεί το πιστό κοινό του με τις καλύτερες δημιουργίες των SS19 συλλογών των πιο αγαπημένων σας Ελλήνων σχεδιαστών και brands, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά.

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου & το Σάββατο 8 Ιουνίου, οι δύο οικοδέσποινες του The Pop Up Project Φαίη Μπέη & Ιλεάνα Ισμυρίδη, θα μας υποδεχθούν στο καθιερωμένο ραντεβού, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή για την μεγαλύτερη διοργάνωση που έγινε πλέον θεσμός.

To Pop Up Project επιστρέφει καλοκαιρινό στις 7&8 Ιουνίου Facebook Twitter

Μία εβδομάδα πριν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, το The Pop Up Project περιμένει όλους τους επισκέπτες του στους εμβληματικούς χώρους και στους αριστοκρατικούς κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, για να βρούμε όλα όσα χρειαζόμαστε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές, μέσα από τις καλύτερες συλλογές των πενήντα designers & brands που λαμβάνουν μέρος.

Οι Έλληνες σχεδιαστές θα μας περιμένουν από τις 10 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ να μας ξεναγήσουν οι ίδιοι στις τελευταίες τους δημιουργίες, ενώ η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη έχουν προετοιμάσει ένα μαγικό σκηνικό για να τσουγκρίσουμε τις ευχές μας για ένα υπέροχο, μεγάλο, απολαυστικό, ανέμελο καλοκαίρι!

To Pop Up Project επιστρέφει καλοκαιρινό στις 7&8 Ιουνίου Facebook Twitter

MEET THE DESIGNERS: 2K10, ALIKI STROUMPOULI, ANAPNOE, ANTONIA KARRA, AS JEWELERY, AS YOU PLAN, BASILEIA, BIJOU BIJOU, CHIP & CHIP, CHRISTIANA KAFA, CURIOUS STREET, DORA SYRROU, EKATERINI V., EL CONCEPT, ELENA KOULAOUZIDOU, ELLI LYRARAKI, EUGENES, FFBOOMERANG, FLEVARAKI, GRECIAN CHICK, HEARTBEAT INK, HOLYDAY SWIM, INDIEGO, KIKI WANDERS, MAGDALENE D., MALVEZ, MAXBUDDIES, MAXBUDDIES, MAYA ZOULOVITS, ΜΙΚΑ, MR AND SON, PENELOPE KALLIROSI, SANDRINE & JO, SIMPLICITY CONCEPT, SUN.SET.GO, TALIN, THE EUPHORIA CONCEPT, TREASURE BOX, TUNICA STOLA, URANIA GAZELLI, WINGS, XANA, ZOI STERGIOU,

Info

Pop Up Project

7-8 Ιουνίου 2019, 10.00-20.00

Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή

Είσοδος Ελεύθερη

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακαλύψτε τη νέα ΦΙΞ Άνευ Σαγκουίνι: Μία φυσικά δροσιστική γεύση για κάθε στιγμή

Market news / Ανακαλύψτε τη νέα ΦΙΞ Άνευ Σαγκουίνι: Μία φυσικά δροσιστική γεύση για κάθε στιγμή

Η αγαπημένη ΦΙΞ Άνευ διευρύνει το ρεπερτόριο των επιλογών μας, με 3 προτάσεις χωρίς αλκοόλ: την κλασική ΦΙΞ Άνευ με την αυθεντική γεύση μπύρας, τη ΦΙΞ Άνευ Λεμόνι και τη νέα ΦΙΞ Άνευ Σαγκουίνι.
THE LIFO TEAM
Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος δίπλα στους αθλητές του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2025

Market news / Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος δίπλα στους αθλητές του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2025

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος θα είναι ο απόλυτος σύμμαχος των αθλητών, προσφέροντας την ενυδάτωση και την αναζωογόνηση που χρειάζονται σε κάθε στάση ανεφοδιασμού.
THE LIFO TEAM
Η Πλαίσιο αναδεικνύει τα κορυφαία ταλέντα ρομποτικής και επιχειρηματικότητας στον μεγάλο τελικό “Plaisiobots: Race 3.0”

Market news / Η Πλαίσιο αναδεικνύει τα κορυφαία ταλέντα ρομποτικής και επιχειρηματικότητας στον μεγάλο τελικό “Plaisiobots: Race 3.0”

Η φετινή θεματική του διαγωνισμού ήταν εμπνευσμένη από τον 11ο στόχο του ΟΗΕ για Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες και απευθυνόταν σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.
THE LIFO TEAM
Dialectica: Aνακοίνωσε πρωτόκολλο συνεργασίας με το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Market news / Dialectica: Aνακοίνωσε πρωτόκολλο συνεργασίας με το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Μια στρατηγική συνεργασία για την καινοτομία, τη διοργάνωση εκπαιδευτικών δράσεων και τη διασύνδεση των φοιτητών με την αγορά εργασίας.
THE LIFO TEAM