Οι καλοκαιρινοί έρωτες και τα one-night stand. Μην κάνεις like. Φίλα με.

Οι καλοκαιρινοί έρωτες και τα one-night stand. Μην κάνεις like. Φίλα με. Facebook Twitter
16

 

Ζέστη, τζιτζίκια., καρπούζι, άμμος, ιδρώτας, μπικίνι, πετσέτες να στεγνώνουν στον ήλιο,  γρύλλοι, ιώδιο, Ηρώδειο, Επίδαυρος, ferryboat, κουνούπια,  πανηγύρια της επαρχίας με πολύ έκοοο,  one-night stands,  έρωτες.

 

Alt ή μάλλον ώπα!

 

Καλοκαιρινοί έρωτες  και one-night stand, για όλες τις άλλες λέξεις κάνε ένα Alt, Ctrl, Del, τις χρησιμοποίησα υποκριτικά για να φτάσω στις δυο τελευταίες. Θα έπρεπε να με έχεις μάθει πια, είμαι τσογλάνι.

 

 Το λοιπόν, οι καλοκαιρινοί έρωτες και τα  one-night stand έχουν πολλά κοινά:

α) καίνε σαν τα καζάνια της κόλασης ή μάλλον σαν την  Πατησίων,  ημέρα απεργίας και εσύ να περιμένεις στην στάση  το Α8,  

β) προσφέρουν μεγαλύτερη  ηδονή  από τα δωράκια του Lucky Cup,

γ) σε βγάζουν από τα ρούχα σου, και

δ) τελειώνουν πριν τελειώσεις.   



Στη ζωή του κάθε κοριτσιού,  από το Κολοράντο ως τις στάνες  των Τζουμέρκων,  υπάρχει  πάντα ένα αγόρι που (ποτέ δεν) θα ξεχάσει και ένα καλοκαίρι που ξεκίνησαν όλα, με ένα one-night stand που τελικά συνέβη ή  ίσως έμεινε μετέωρο.

 

Το αγόρι άλλοτε φορούσε μια τζιν βερμούδα,  πλαστική σαγιονάρα με δίχαλο και έτρωγε γουρουνοπούλα στην λαδόκολλα, μέσα στο  Scania  φορτηγό του, άλλοτε ήταν  ένας κλώνος του Ζάχου Χατζηφωτίου και φορούσε παπιγιόν, τιράντες και κοκάλινα γυαλιά μυωπίας, άλλοτε ήταν ο   Johnny Depp της Ζαχάρως.

 

Και οι τρεις περιπτώσεις είναι φωτιά και λάβρα, δεν το συζητώ.

 

Σημασία δεν έχει το αγόρι, σημασία δεν έχει ούτε το κορίτσι.

 

Σημασία όμως  έχει η ιστορία, που δεν θα γραφτεί ποτέ και δεν θα αφήσει ίχνη. Το πολύ μια φωτογραφία  που με τον καιρό θα ξεχαστεί.

 

Μην σε ανησυχεί το φωτογραφικό ντοκουμέντο, δεν θα το βρει ο Παύλος,  από μόνο του θα κρυφτεί στο βαθύτερο σημείο της ντουλάπας σου, κάτω από κάποιο εφηβικό λεύκωμα ή κάποια αφίσα του Φάνη Χριστοδούλου, με τον οποίο ήσουν ερωτευμένη μικρή.  

 

Θα έρθει στην επιφάνεια, μια δυο φορές -σαν δελφίνι που βγαίνει να σε χαιρετήσει πριν χαθεί για πάντα-  και πάντοτε κατά την διάρκεια κάποιας μετακόμισης.

 

Θα τη δεις, θα νοσταλγήσεις, θα χαμογελάσεις, θα ξεχάσεις.

 

Οι έρωτες πρέπει να είναι ξεχασμένοι, για μένουν  άφθαρτοι.

 Όσο πιο φευγαλέοι, τόσο πιο καλοκαιρινοί.

 

Τα καλοκαίρι είναι και φέτος, όπως πάντα, εδώ και θα το ζήσεις ελεύθερα και ξέγνοιαστα γιατί στο τέλος του δεν θα είσαι το ίδιο νέα και όμορφή, και το ξέρεις, όπως το ξέρω.

 

Και την 31 Αυγούστου, «όλα τα κυπαρίσσια  θα δείχνουνε μεσάνυχτα.
Όλα τα δάχτυλα, σιωπή», που θα έλεγε και ο Οδυσσέας.


Μετά η σταχτοπούτα θα γίνει πάλι φτωχή, μικροαστή  και κουρασμένη. Ας έχει ξεχάσει το κυλοτάκι της τουλάχιστον σε κάποιο βράχο.

 

 

 

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
@Zoetic: Ένα έχω να πω!Είτε υπάρχει κάποια συνωμοσία παρακολούθησης μου με κάμερες είτε εισβάλλεις τηλεπαθητικά στο μυαλό μου.Δεν εξηγείται αλλιώς...@Johnny_S:Κι όμως αγαπητέ.Εν Αθήναις γίνονται σημεία και τέρατα.Μόνο που,σε αντίθεση με τα νησιά και την επαρχία,τα περισσότερα σιωπούν,κρύβονται,αδιαφορούν,γίνονται κρυψίνους και δεν φτάνουν ποτέ στα αυτιά μας
Ζουμιά από καρπούζι, ιδρωμένο sleeping bag, και το ζευγαρι της διπλανης τέντας να μη βάζει γλώσσα μέσα όλη νύχτα. Πιάνει τέλεια την αίσθηση της καλοκαιρινής αγάπης το τραγούδι του Πουλοπουλόπουλου: "Αγάπαμεεεεε.. γίνομαι δρόμος να περάσεις, πάτα μεεεεεε..."
Η τελευταία παράγραφος όλα τα λεφτά......@αναρχοδωδεκαθειστή:...πιό κάτω απο την Ζαχάρω οι παραλίες είναι καλύτερες .Κακόβατος και τα μυαλά στην καντίνα!!...Όποιος/όποια δεν έχει ζήσει καλοκαιρινό έρωτα,δεν έχει ζήσει..απλά.