Νέα δημοσκόπηση: Οριακό προβάδισμα της Ν.Δ.

Νέα δημοσκόπηση: Οριακό προβάδισμα της Ν.Δ. Facebook Twitter
8

Μικρό προβάδισμα στη Ν.Δ. έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδας «Επενδυτής».

Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση ψήφου, η Ν.Δ. συγκεντρώνει 29,1% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 28,7%. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 13,1%, το ΠΑΣΟΚ με 7,3%, το ΚΚΕ με 5,5%, οι ΑΝΕΛ με 5,4%, η ΔΗΜΑΡ με 3,2% και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,2  %. Η ΔΗΜΑΡ κινείται οριακά πλέον για την είσοδο της στη Βουλή, έχοντας χάσει μεγάλο μέρος της δύναμής της σε σχέση με αυτήν που δημοσκοπικά είχε πριν αποχωρήσει από την κυβέρνηση.  

Στην παράσταση νίκης, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 51% έναντι 34% του ΣΥΡΙΖΑ ενώ στην ερώτηση για τον «καταλληλότερο» για  Πρωθυπουργό πρώτος είναι ο "κανένας" με 43% και ακολουθεί ο Α. Σαμαράς με 30% και ο Αλέξης Τσίπρας με 12%.

Επίσης:

-Το 47% πιστεύει ότι θα πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των υπαλλήλων στο δημόσιο, ενώ το 50% θεωρεί ότι το μείζον είναι να μη γίνουν άλλες απολύσεις.

- Το 40% θεωρεί ότι η πολιτική των μεταρρυθμίσεων είναι αναγκαία, ενώ το 57% θεωρεί ότι είναι μια πολιτική εναντίον των φτωχότερων στρωμάτων.

- Μόλις το 32% συμφωνεί με την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας ενώ το 62% διαφωνεί.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Εκλογές κάθε τρίμηνο να είναι όλοι φχαριρτημένοι, να έχουν και πράγματα να ασχολούνται. Η οικονομία και οι μεταρρυθμίσεις είναι τρίτες ασχολίες. Άσε που μπορεί να δούμε Λαφαζάνη αντί για τον Χρηστάκη τον Παπουτσή στην παγκόσμια τράπεζα - απευθείας μετάδοση στο Δελφινάριο please να γελάσουν και οι πέτρες!
Συγκεντρώνουν μάλιστα και το 65.1% των ψήφων! Δεν είναι πράματα αυτά! Μα να ψηφίζει ο παππούς και η γιαγιά ΠΑΣΟΚ μα να κάνουν το ίδιο και τα εγγόνια; Ευτυχώς που υπάρχει και η χρυσαυγή (δώρο αποσμητικό - πολύ ξινίλα έφεραν οι ζέστες) να ξεβρωμίσει ο τόπος
Ας γίνει και ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση να πατώσουμε και άλλο στο απύθμενο πηγάδι που μας έχουν χώσει, να φανεί και το αληθινό του πρόσωπο.. Ο Αλεξάκης είναι έξυπνος όμως, πάντα αντιπολίτευση θα το παίζει, τρέμει μη βρεθεί πρώτος.
"Το 40% θεωρεί ότι η πολιτική των μεταρρυθμίσεων είναι αναγκαία, ενώ το 57% θεωρεί ότι είναι μια πολιτική εναντίον των φτωχότερων στρωμάτων". Σε αυτή τη χώρα προτιμούμε να πιστεύουμε ότι οι "άλλοι" μας κάνουν κακό παρά να προσπαθήσουμε να κάνουμε εμείς καλό στους εαυτούς μας.