Τέλος στις προ-ξεφλουδισμένες μπανάνες

Τέλος στις προ-ξεφλουδισμένες μπανάνες Facebook Twitter
4

Τον περασμένο μήνα, μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ γερμανικής ιδιοκτησίας, το Billa, δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook μια εικόνα από ξεφλουδισμένες μπανάνες σε πλαστική συσκευασία από φελιζόλ τυλιγμένη με σελοφάν.

Αποδείχτηκε ότι δεν ήταν η καλύτερη κίνηση για προώθηση της «οικολογικής συνείδησης» της εταιρίας. Οι εικόνες γρήγορα έκαναν το γύρο του internet και τα οργισμένα σχόλια στη σελίδα του Facebook ανάγκασαν την εταιρία να την διακόψουν προσωρινά. Ένας εκπρόσωπος της Greenpeace περιέγραψε αυτό που έκανε το Billa ως «καθαρή τρέλα» και η εταιρία γρήγορα ζήτησε συγνώμη για το «μεμονωμένο λάθος.»

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιχείρηση «Σιδηρούν Τείχος»: Η Δυτική Όχθη «μετατρέπεται σε μίνι-Γάζα» καθώς οι Ισραηλινοί καταστρέφουν σπίτια

Διεθνή / Επιχείρηση «Σιδηρούν Τείχος»: Η Δυτική Όχθη «μετατρέπεται σε μίνι-Γάζα» καθώς οι Ισραηλινοί καταστρέφουν σπίτια

Το «Σιδηρούν Τείχος» έχει να κάνει με την εκρίζωση μαχητών ομάδων, για να σταματήσει μια επανάληψη της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου από τη Τζενίν ή το Τουλκαρέμ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Είναι προφανές ότι η εταιρεία προέβει σε αυτήν την κίνηση ούτε για να βοηθήσει αυτούς που βαριούνται να καθαρίσουν μια μπανάνα ούτε έχει στόχο να προσφέρει σε λίγο καιρό μασημένες μπανάνες... ο στόχος είναι να μπορεί να πωλεί μπαγιάτικες μπανάνες με μαυρισμένο φλούδι που κανένας δεν θα αγόραζε (...σε συμφέρουσα τιμή). Με άλλα λόγια συνέφερε την εταιρεία να καταβάλει το κόστος για να τις καθαρίσει και να τις πακετάρει σε σχέση με το να τις πετάξει γιατί δεν θα τις ήθελε κανείς. και εννοείται ότι δεν ήταν "λάθος".