ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

Πώς να MH μοιάζετε με supermodel με τα εσώρουχα σας.

Πώς να MH μοιάζετε με supermodel με τα εσώρουχα σας. Facebook Twitter
15

 

[ A. Γ ]

Πώς να MH μοιάζετε με supermodel με τα εσώρουχα σας. Facebook Twitter

Πολλή κουβέντα γίνεται συχνά για την πίεση που νιώθουν οι γυναίκες όταν βλέπουν αυτά τα ασύλληπτα φωτοσοπορισμένα αψεγάδιαστα σώματα των μοντέλων στις διαφημίσεις..

Απ' ότι φαίνεται και οι άνδρες αισθάνονται το ίδιο ανασφαλείς με την εικόνα του σώματος τους, όσο και οι γυναίκες.

 

Και γιατί όχι, άλλωστε;

Πώς να MH μοιάζετε με supermodel με τα εσώρουχα σας. Facebook Twitter

Τέσσερις φίλοι αποφάσισαν να κάνουν κάτι γι' αυτό:  

Δημιούργησαν μία ξεκαρδιστική και εύστοχη σειρά φωτογραφιών όπου ποζάρουν ολόιδια με τα αντρικά μοντέλα των διαφημίσεων, τονίζοντας την εξωφρενική διαφορά πραγματικής ζωής και της εικονικής – και αρκετά μαυρισμένης-  πραγματικότητας των περιοδικών!

Πώς να MH μοιάζετε με supermodel με τα εσώρουχα σας. Facebook Twitter

Πώς να MH μοιάζετε με supermodel με τα εσώρουχα σας. Facebook Twitter

«Οι πιέσεις και οι ανασφάλειες που δημιουργούν τα πρότυπα ομορφιάς του μάρκετινγκ δεν έχουν φύλο. Όλοι μας θα έπρεπε να συμφιλιωθούμε με το σώμα μας και να το αγαπήσουμε όπως είναι..»

Πώς να MH μοιάζετε με supermodel με τα εσώρουχα σας. Facebook Twitter

[ via ]

15

ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Οι πριγκίπισσες της Disney θα υπέφεραν από κατάθλιψη και αλωπεκία» - Viral η έρευνα πανεπιστημίου

It's Viral / «Οι πριγκίπισσες της Disney θα υπέφεραν από κατάθλιψη και αλωπεκία» - Viral η έρευνα πανεπιστημίου

Η έκθεση του Πανεπιστήμιο του Τβέντε στην Ολλανδία για μολύνσεις από «τα μικροπλαστικά νεραϊδόσκονης» και τη «συμβίωση με ένα τέρας» έχει κατακλύσει το διαδίκτυο
LIFO NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Η πρώτη σύγκριση ατυχής,ο (παικταράς σίγουρα) Ljungberg είναι που φαίνεται ανασφαλής ,ευαίσθητος και εύθραυστος δίπλα στον Gudmοnd το Σφυρί των Φιορδ...
"Όλοι μας θα έπρεπε να συμφιλιωθούμε με το σώμα μας και να το αγαπήσουμε όπως είναι..»Μέγα λάθος! Να συμφιλιωθώ με την μέχρι αηδίας καθιστική ζωή και την πλαδαρότητα που αυτή συνεπάγεται; Ναι, να μην κυνηγάμε σαν ρινόκεροι το μάταιο πρότυπο του μονόκερου, αλλά όχι και να παραιτηθούμε κι από κάθε αισθητική βελτίωση του σώματός μας!
ολοι αθλουμαστε (κι οχι γυμναζομαστε) αλλα για τετοιο σωμα θελει να κοψεις τις μπυρες, το τσιπουρο, ολα τα αναψυκτικα, τα σουβλακια, τους γυρους, τα μακαρονια,τα γλυκα, το παγωτο και πολλα αλλα.Διαλεξε.
"Ναι, να μην κυνηγάμε σαν ρινόκεροι το μάταιο πρότυπο του μονόκερου"Οπότε λάθος ξεκινάς "αλλά για τέτοιο σώμα...". Εγώ αντέδρασα για το 'όπως είναι". Δηλαδή, ή μάταια πρότυπα, ή απραξία κι αποδοχή του υπάρχοντος σώματος, γιατί κάθε προσπάθεια βελτίωσής του σημαίνει πως οι ρινόκεροι θέλουμε να γίνουμε όμορφοι μονόκεροι. Όχι, δε θα αποδεχτώ το σώμα μου όπως είναι, γιατί η ανθυγιεινή ζωή μου το κατάντησε έτσι. Το να ασκηθώ λιγάκι και να προσέξω τη διατροφή μου είναι κακό; Τι θα πει να αποδεχτούμε το σώμα μας όπως είναι και να το αγαπήσουμε κιόλας; Δεν έχω μανία να γίνω σαν μοντέλο, αλλά επιθυμώ να χάσω σαμπρέλες και ψωμάκια και να "σφίξω" λιγάκι. Πέρα από άποψη αισθητικής, είναι και υγεία.
Αυτη ειναι η δικαιολογία. Στην πραγματικοτητα δεν ειναι απαραιτητο να τα κόψεις. Να μην τα τρως καθε μερα. Ελλατωσε σημαντικα για 1 χρονο, τιγανητα, ψωμι και ζάχαρη, φαε normal ποσοτητες να δεις ποσο απλο ειναι και στην πραγματικοτητα θα στερησε μονο της μαλακιες και γενικα οτι θα απευφευγες να ταισεις στον 5αχρονο παιδι σου.
και δεν ειναι μονο θεμα αισθητικης...ειναι θεμα ευεξιας και καλης υγειας...χωρις πλακα......οταν γυμναζεσαι, ανεβαινει η ενεργεια και η ψυχολογια σου...
Εύστοχο. Για να μη χάνουμε και το μπούσουλα πάντως, η συνεχής χρήση του όρου "φωτοσοπαρισμένος" οδηγεί σε κάπως λανθασμένα συμπεράσματα. Ναι, η τεχνική χρησιμοποιείται κατά κόρον για την επίτευξη της αισθητικής τελειότητας των εικόνων. Ωστόσο, χωρίς μια καλή βάση η εικόνες δείχνουν εντελώς ψεύτικες. Π.χ. Όταν βλέπω αφίσες της Βίσση με λιγότερες ρυτίδες από 16άρα, η ψευτιά φαίνεται. Είναι αγνώριστη.Με αυτό θέλω να πω ότι οι εικονιζόμενοι στις 3 πρώτες διαφημίσεις είναι ποδοσφαιριστές διεθνούς κύρους. Έχουν όντως τέτοια κορμιά. Το βλέπουμε κι όταν βγάζουν τη φανέλα για να πανηγυρίσουν, κάτω από το διόλου κολακευτικό φως των προβολέων. O Fredrik Ljungberg λοιπόν χωρίς το photoshop μπορεί να ήταν λιγότερο μαυρισμένος ή να είχε κάνα σπιθουράκι. Οι κοιλιακοί και τα ζυγωματικά του όμως... ισχύουν.Το λέω απλώς γιατί, ως γυναίκα, βλέπω π.χ. συναδέλφους, αφού έχουμε τσακίσει στο γραφείο τα κουλουράκια βουτύρου, να κοιτάνε εξώφυλλα με μοντέλα και να λένε "ε, photoshop είναι". Όχι κυρία μου. Πες απλώς ότι είναι τυχερή που πληρώνεται για να διατηρεί την εμφάνισή της, ενώ εμείς οι κοινές θνητές πρέπει να ανακαλύψουμε χρόνο για τη φροντίδα του σώματος μετά από 8-10-12 ώρες δουλειάς, οπότε τα παρατάμε (αν και όχι όλες).
Δεν ειναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση. Και για να γινω πιο σαφής… Ναι, οι αθλητές και όλοι οι υπόλοιποι εμφανίσιμοι διάσημοι που φωτογραφίζονται έχουν αθλητικό σώμα ή απλά σώμα με καλές αναλογίες ΑΛΛΑ το photoshop δεν παίζει ρόλο μονο στα σπιθουράκια και στις κατα τόπους ρυτίδες/κυταρίτιδα. Η πλάτη γίνεται ελαφρώς πιο τριγωνική με το brush tool, λιγο το καρβουνάκι πάνω στο δέρμα για να δίνει την ψευδαίσθηση της σκιάς ωστε να γραμμώνουν περισσότερο οι κοιλιακοί και να φαινονται πιο πολύ στον φακό. Τίποτα στα περιοδικά δεν ειναι φυσικό. ΟΛΑ βελτιστοποιούνται ωστε οπτικά να δίνουν την αίσθηση του ιδανικού. Φυσικά κάποιος άντρας που ειναι 8 μηνών έγκυος δεν “σωθεί” απο τις τεχνικές αυτές αλλά μην νομίζετε πως ολοι αυτοι οι “καλογυμνασμένοι” των περιοδικών φαίνονται έτσι κι εκτός σαλονιού (= φωτογραφίας στο περιοδικό).
Σωστά τα λες, απλώς αυτό που εννοώ είναι το εξής: Δεν έχω δει θαυμάσια σώματα μόνο σε περιοδικά. Μερικές φορές περπατάω απλώς στην Ερμού και βλέπω κάποια κοπέλα με σορτσάκι που εγώ δεν θα τόλμαγα να φορέσω ούτε στα όνειρά μου, και της πάει και τρέλα, και μου 'ρχεται να πάω να της πω "Φτου σου κοριτσάρα μου!". Ζουν ανάμεσά μας. Είναι ένα μείγμα γονιδίων, καλής διατροφής και άσκησης. Δεν είμαστε όλοι προορισμένοι να αγγίξουμε την τελειότητα, αλλά όλοι μπορούμε να αγαπήσουμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας: και κατά τη γνώμη μου, όταν αγαπάς αληθινά δεν δέχεσαι μόνο κάποιον, τον στηρίζεις και στην προσπάθειά του να βελτιωθεί. Για τους υστερικά ανασφαλείς, είναι καλό να θυμούνται ότι υπάρχει το φώτοσοπ. Για πολλούς όμως από εμάς είναι μια πρόχειρη δικαιολογία για αν πούμε στον εαυτό μας "Why try harder?"
Η φωτογραφία στα αριστερά είναι σίγουρα πιο ωραία από την φωτογραφία στα δεξιά!Από ένα άνδρα που πήγε γυμναστήριο μία φορά για να πληρώσει την συνδρομή του και δεν επέστρεψε ξανά στον τόπο του εγκλήματος!!