Μητέρα πήγε τη μεθυσμένη και ανήλικη κόρη της στην αστυνομία!

Μητέρα πήγε τη μεθυσμένη και ανήλικη κόρη της στην αστυνομία! Facebook Twitter
6

Μια μητέρα από το Πλύμουθ της Αγγλίας πήγε την 13χρονη κόρη της στην αστυνομία μετά από ένα ολονύχτιο ξεφάντωμα με ποτά σε πάρκο κοντά στο σπίτι της. Η μητέρα είχε επιτρέψει στην κόρη της να περάσει τη νύχτα στο σπίτι μιας φίλης της, αλλά αυτή τελικά κατέληξε με την παρέα της στο πάρκο όπου ήπιαν 2 λίτρα βότκα.

Οι αστυνομικοί στο τμήμα ενημέρωσαν την κοπέλα για τους κινδύνους που κρύβει η υπέρμετρη κατανάλωση αλκοόλ και ερευνούν το κατάστημα που φέρεται να έδωσε αλκοόλ στις ανήλικες.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράν: Στους 65 οι νεκροί από την έκρηξη στο λιμάνι - Για «αμέλεια» μιλά η κυβέρνηση

Διεθνή / Ιράν: Στους 65 οι νεκροί από την έκρηξη στο λιμάνι - Για «αμέλεια» μιλά η κυβέρνηση

Η έκρηξη στο μεγαλύτερο λιμάνι του Ιράν προκάλεσε 65 θανάτους – Φωτιά από χημικά υλικά, αμέλεια και πολιτική αναταραχή στο φόντο των συνομιλιών ΗΠΑ-Ιράν για το πυρηνικό πρόγραμμα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Η αστυνομία ηταν λύση για την μάνα και οχι το νοσοκομείο. Επίσης θα μπορούσε να είχε προστατέψει το παιδί της αν ηταν κοντά της και της μιλούσε για τους διάφορους κινδύνους όπως το αλκοόλ στην προκειμένη περίπτωση.
φυσικα και οπως καθε 13χρονο θα την ακουγε ,θα εβλεπε και 10 ντοκιμαντέρ επι του θεματος και ποτε ξανα δεν θα επινε ουτε μπυρα...come on......ποιος ακουει τους γονεις του σε αυτη την ηλικια????(και δεν εννοω για τις υπερβολες drugs κτλ αλλα ποτο.)