Η τελευταία εκπομπή στην ΕΡΤ

Η τελευταία εκπομπή στην ΕΡΤ Facebook Twitter
7

Ο αθλητικός συντάκτης Νίκος Κοροβήλας, γνωστός κυρίως από τις μεταδόσεις των αγώνων Formula 1, ήταν ο μοναδικός δημοσιογράφος που παρέμενε στο Ραδιομέγαρο μετά την επέμβαση των ΜΑΤ.

Συνόδευσε τις δυνάμεις των ΜΑΤ σε κάθε όροφο και χώρο του Ραδιομεγάρου, απαιτώντας να καταγραφή η άριστη κατάσταση στην οποία βρισκόταν εγκαταστάσεις και μηχανήματα, ώστε να μην ειπωθεί ότι οι εργαζόμενοι έχουν προκαλέσει φθορές.

Όταν μπήκαν τα ΜΑΤ, ο Νίκος Κοροβήλας συνέχισε να κάνει εκπομπή και σταμάτησε όταν ρώτησε τις αστυνομικές δυνάμεις, αν η εντολή τους ήταν να βγει από το στούντιο. Όταν του απάντησαν πως αυτή είναι η εντολή, καληνύχτισε τους ακροατές και τους αποχαιρέτησε μα τη φράση: «Ψυχή Βαθιά».

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Baby Reindeer: «Αν περνάτε δύσκολες στιγμές, συνεχίστε να αγωνίζεστε και όλα θα πάνε καλά»

TV & Media / Baby Reindeer: «Συνεχίστε να αγωνίζεστε και τα πράγματα θα πάνε καλά» είπε στα Emmy ο δημιουργός της σειράς

«Πριν 10 χρόνια ήμουν πεσμένος και ξεπεσμένος, ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να φτιάξω τη ζωή μου» ήταν το μήνυμα του δημιουργού της σειράς, Ρίτσαρντ Γκαντ
LIFO NEWSROOM
Παρουσιάστρια του BBC «κόλλησε» στο κινητό και άρχισε να σκρολάρει on air για ένα ολόκληρο λεπτό

TV & Media / Παρουσιάστρια του BBC ήταν on air για ένα ολόκληρο λεπτό αλλά δεν το ήξερε και σκρόλαρε στο κινητό

Η 46χρονη Αννίτα ΜακΒέι κοκκίνισε εμφανώς όταν συνειδητοποίησε ότι οι μεσημεριανές ειδήσεις είχαν «παγώσει» για ένα ολόκληρο λεπτό και οι τηλεθεατές την έβλεπαν να είναι «κολλημένη» στο κινητό της
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Πάντως για τους δημόσιο-κηφήνες της ΕΡΤκόντεψενα πέσει η κυβέρνησηνα... καταλυθεί η δημοκρατίανα... αναβιώσει το ΕΑΜ ΕΛΛΑΣνα... αναστηθεί το φάντασμα του Αρηνα... ξανανοίξει η πηγάδα του Μελιγαλάνα... ξαναγίνει η εξέγερση του Πολυτεχνείουο... Μάης του 68η... κομμούνα του Παρισιούνα ξεσηκωθεί η Ευρώπηενώ για τα κορόιδα που δεν διορίστηκαν στο Δημόσιο<<ψυχή βαθιά >>!
Υποθέτω ότι με την φράση που είπε αντιλαμβάνεται τον εαυτό του σαν αντάρτη στον εμφύλιο. Που ήταν όλη αυτή η επαναστατικότητα όταν γέμιζε η ΕΡΤ επί δεκαετίες με άχρηστα ρουσφέτια; Που ήταν η επαναστατικότητα όταν το δελτιο ειδήσεων ήταν φερέφωνο της κάθε κυβέρνησης; Πουθενά. Αφού χωθήκαμε στο δημόσιο το βουλώνουμε! Όταν όμως κινδυνεύει η "αξιοκρατικά" κερδισμένη θέση μας τότε παίρνουμε τα βουνά!!
Τον ακουσα σε συνεντευξη στο Today του BBC Radio 4 σημερα το πρωι. Ισως πρεπει να του πει καποιος οτι σχολια σαν το "ουτε στην Ουγκαντα, στο Ζαιρ δεν γινονται αυτα" δεν ακουγονται τοσο ευχαριστα στο Ην. Βασιλειο οσο στην Αθηνα.