Χάρρυ Κλύνν για Πρετεντέρη: «Σου το είπα τρελούλη ότι δημοσιογράφος δεν είσαι…»

Χάρρυ Κλύνν για Πρετεντέρη: «Σου το είπα τρελούλη ότι δημοσιογράφος δεν είσαι…» Facebook Twitter
7

«Σου το είπα τρελούλη ότι δημοσιογράφος δεν είσαι… Της πλάκας δημοσιογράφος είσαι… Έχεις αράξει στον παχυλό σου μισθό (που μεταξύ μας τζάμπα τον παίρνεις) και αγορεύεις τις παπαριές σου χωρίς να κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τι έχουν υπογράψει με το μνημόνιο Β’ τα τσογλάνια που υποτίθεται ότι κυβερνούν. Αυτά που ζητάει η Τρόικα έχουν ήδη υπογραφεί από τους κυβερνοδωσίλογους και είναι νόμος του κράτους… Το κατάλαβες ασχετούλη; ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ…».

Αυτό έγραψε ο γνωστός κωμικός στο λογαριασμό του Facebook του, προσθέτοντας ως τελική δολοφονική ατάκα το «Και μη σουφρώνεις τα χειλάκια σου ασχημαίνεις!».

Τech & Science
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Start-up υποστηρίζει ότι τα «μαμούθ-ποντίκια» της φέρνουν πιο κοντά την αναβίωση των μαμούθ

Τech & Science / Start-up υποστηρίζει ότι τα «μαμούθ-ποντίκια» της φέρνουν πιο κοντά την αναβίωση των μαμούθ

Η προσέγγιση αυτή θεωρείται επιστημονικά ενδιαφέρουσα, αλλά ορισμένοι ειδικοί αμφισβητούν το αν μπορεί να εφαρμοστεί σε πολύ μεγαλύτερα θηλαστικά, όπως οι ελέφαντες.
LIFO NEWSROOM
Κρίση ψυχικής υγείας: Τα νιάτα δεν είναι πλέον από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής

Τech & Science / Κρίση ψυχικής υγείας: Τα νιάτα δεν είναι πλέον από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής

Μελέτη που εκπονήθηκε από τον ΟΗΕ στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Ιρλανδία, την Αυστραλία, τον Καναδά και τη Νέα Ζηλανδία διαπιστώνει ότι η ικανοποίηση αυξάνεται με την ηλικία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Ναι κι ο Κακουλίδης που βρίσκεται τώρα; Ξέρετε ή απλώς είστε κι εσείς κριτικοί της κακιάς ώρας; Τί σχέση έχει το χιούμορ; Πολιτική κριτική κάνει ο άνθρωπος, εσάς σας λείπουν τα ανέκδοτα; Ρε άντε ξυπνήστε..
Μα είναι δεν είναι πολύ χιουμορίστας? Σχεδόν σαν τον Λαζόπουλο.Ο Χαρρυ Κλυνν ήταν καλός όσο του έγραφε τα κείμενα ο Κακουλίδης. Μετά άρχισε η κατρακύλα, με αποκορύφωμα την παρουσία του τα τελευταία χρόνια στο διαδύκτιο όπου γράφει σαν παιδάκι του δημοτικού.