Tίγρης επιτέθηκε στον θηριοδαμαστή σε τσίρκο στην Ισπανία

Tίγρης επιτέθηκε στον θηριοδαμαστή σε τσίρκο στην Ισπανία Facebook Twitter
16
Tίγρης επιτέθηκε στον θηριοδαμαστή σε τσίρκο στην Ισπανία Facebook Twitter

Ο 35χρονος Denny Gottani που βλέπετε στη φωτογραφία είχε μεγάλη εμπειρία με τα άγρια ζώα του τσίρκου μιας και δούλευε μαζί τους από 18 ετών.

Στην παράσταση που δόθηκε όμως λίγες ημέρες πριν, τo show εξελίχθηκε δραματικά και έστειλε τον εκπαιδευτή άγριων ζώων στο νοσοκομείο.

Την ώρα που ο Gottani εκτελούσε το νούμερο του με τέσσερις τίγρεις, μία από αυτές του επιτέθηκε και προσπάθησε να τον σκοτώσει ενώ στο τσίρκο προκλήθηκε πανικός. Σχεδόν αμέσως στην περιφραγμένη αρένα εισέβαλε ένας υπάλληλος του τσίρκου ο οποίος επενέβη με ένα κοντάρι ώστε η τίγρης να απελευθερώσει από τα νύχια της τον 35χρονο.

Ο νεαρός άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται, σύμφωνα με τους γιατρούς, εκτός κινδύνου. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η μητέρα του η οποία παρακολουθούσε μαζί με τους θεατές το νούμερο και έχασε τις αισθήσεις της.

Τη σκηνή κατέγραψε κάμερα κινητού τηλεφώνου.

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Διεθνή / Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Η εξήγηση του συμβούλου του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής και ειδικού για θέματα ενέργειας, Μιχάλη Μυριάνθη, για το πρωτοφανές μπλακ άουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Διεθνή / ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Η υπηρεσία Πολιτικών Δικαιωμάτων του υπουργείου Παιδείας ανακοίνωσε ότι οι ξεκίνησε έρευνα «έπειτα από αναφορές για διακρίσεις που γίνονται με βάση τη φυλή στον τρόπο λειτουργίας του περιοδικού» Harvard Law Review κατά παράβαση του άρθρου VI του νόμου περί πολιτικών δικαιωμάτων του 1964
LIFO NEWSROOM