Τι δήλωσαν στο «Πόθεν Έσχες» οι χρυσαυγίτες

Τι δήλωσαν στο «Πόθεν Έσχες» οι χρυσαυγίτες Facebook Twitter
2

Μέχρι και μηδενικά εισοδήματα εμφανίζουν στη δήλωση «Πόθεν Έσχες» οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Παναγιώταρος, Λαγός, Κασιδιάρης, Αρβανίτης, ενώ δύο από αυτούς είναι απορίας άξιο πώς ζούσαν αφού εμφανίζουν μηδενικό εισόδημα και τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Μόλις 5. 012,10 ευρώ εμφανίζει για το 2011 ο Χρήστος Παππάς ενώ σύμφωνα με την «Καθημερινή», το ζεύγος Μιχαλολιάκου-Ζαρούλια που εμφανίζονται ως επιχειρηματίες-ιδιοκτήτες ξενοδοχείου δηλώνουν συνολικό εισόδημα 57.900 ευρώ, ενώ υπάρχουν και «απροσεξίες» στη δήλωση με αποτέλεσμα να δηλώνουν το ίδιο ακριβώς εισόδημα και οι δύο ή να εμφανίζουν τα ίδια ακίνητα στη μία δήλωση και την ίδια στιγμή αντιστρόφως στην άλλη δήλωση.

Ο αρχηγός της Χ.Α. εμφανίζεται να έχει κατάθεση σε τράπεζες μόλις 398 ευρώ, με τη σύζυγο του να έχει καλύτερη αίσθηση της αποταμίευσης αφού εμφανίζει καταθέσεις 46.869 ευρώ.

 «Πλουσιότερος» εμφανίζεται ο Πολύβιος Ζησιμόπουλος με 26 χιλ. ευρώ – απόστρατος, άρα δεν μπορεί να «κρύψει», και ακολουθούν: Α. Γρέγος (δημοτικός υπάλληλος) με 22 χιλ., Ν. Κούζηλος (εμποροπλοίαρχος) με 18 χιλ., Αρτ. Ματθαιόπουλος (μουσικός) με 15 χιλ., Δ. Κουκούτσης (χειρουργός-οδοντίατρος) με 13 χιλ., Κ. Μπαρμπαρούσης (ηλεκτρολόγος-κτηνοτρόφος) με 7.470, Ευ. Μπούκουρας (δηλώνει επιχειρηματίας) με 7.430, και Ν. Παππάς με πέντε χιλιάδες ευρώ.

Σημειώστε επίσης και τις δηλώσεις των: α) «αγρότη» Ν. Μίχου, καθώς ο εν λόγω βουλευτής της Χ.Α. εμφανίζεται να δηλώνει... αρνητικό εισόδημα για μια διετία: μείον 34.419 ευρώ τη μια χρονιά και μείον 66.920 τη δεύτερη· β) μουσικού Γ. Γερμενή, καθώς η σύζυγός του που διαθέτει επιχείρηση (φούρνος, για τον οποίο έγινε γνωστό προσφάτως ότι ελέγχεται για εισφοροδιαφυγή) φαίνεται να «πέφτει» εισοδηματικά από 51 στις μόλις 5 χιλ. ευρώ μέσα σε ένα έτος.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Πολιτική / Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Η εκπαίδευση θα βασίζεται στις σύγχρονες τεχνολογίες και τα διδάγματα πρόσφατων συγκρούσεων, περιλαμβάνοντας νέες ειδικότητες και εκπαίδευση σε σύγχρονα οπλικά συστήματα, τακτικές μάχης, χρήση drones και προσομοιωτές μάχης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια