H Μέρκελ τραυματίστηκε στο σκι

H Μέρκελ τραυματίστηκε στο σκι Facebook Twitter
17

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ τραυματίστηκε μετά από πτώση ενώ έκανε σκι στην Ελβετία. Ο εκπρόσωπος της δήλωσε ότι έχει ραγίσει ένα κόκαλο στη λεκάνη. Θα πρέπει να παραμείνει ξαπλωμένη όσο το δυνατόν περισσότερο τις επόμενες τρεις εβδομάδες και πολλές επισκέψεις της θα ματαιωθούν.

17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκάνδαλο στοιχημάτων στη Βρετανία: Κατηγορίες σε 15 άτομα, ανάμεσά τους πρώην συνεργάτης του Σούνακ

Διεθνή / Σκάνδαλο στοιχημάτων στη Βρετανία: Κατηγορίες σε 15 άτομα, ανάμεσά τους πρώην συνεργάτης του Σούνακ

Το Συντηρητικό Κόμμα ανακοίνωσε την άμεση αναστολή των εμπλεκόμενων στελεχών του, ενώ το Εργατικό Κόμμα κάλεσε σε πλήρη διαφάνεια και λογοδοσία, κάνοντας λόγο για «σοβαρή παραβίαση δεοντολογίας»
LIFO NEWSROOM
Βρετανίδα στους Times: «Κατήγγειλα τους άνδρες που με βίασαν στην Κύπρο, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι»

Διεθνή / Βρετανίδα τουρίστρια στους Times: «Κατήγγειλα τους άνδρες που με βίασαν στην Κύπρο, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι»

Το μαρτύριο μιας Βρετανίδας που δέχθηκε επίθεση από πέντε άνδρες εγείρει περισσότερα ερωτήματα σχετικά με το πώς αντιμετωπίζονται οι γυναίκες στην Κύπρο, γράφουν οι Times
LIFO NEWSROOM

σχόλια

16 σχόλια