Γιωτόπουλος: Υπονοούμενα ότι τον άφησαν να φύγει τον Ξηρό

Γιωτόπουλος: Υπονοούμενα ότι τον άφησαν να φύγει τον Ξηρό Facebook Twitter
4

Σειρά ερωτημάτων σχετικά με την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού θέτει με επιστολή του που δημοσιεύει η Ελευθεροτυπία, ο καταδικασμένος ως «εγκέφαλος» της 17 Νοέμβρη Αλέξανδρος Γιωτόπουλος.

Σημειώνει μεταξύ άλλων ο Γιωτόπουλος: «Αφού ο Χριστόδουλος είναι τόσο επικίνδυνος τρομοκράτης, γιατί όταν το 2011 έβαλε φωτιά στο κελί του, αντί να τον τιμωρήσουν όπως θα όφειλαν, τον επιβράβευσαν ικανοποιώντας και τα τρία αιτήματά του, μεταφέροντάς τον στις πτέρυγες; Γιατί του έδωσαν το ελεύθερο να πηγαίνει καθημερινά όπου θέλει, στο αρχιφυλακείο, στους Πυρήνες, στους σημαντικότερους ποινικούς; Ποιος έδωσε τη διαταγή; Οχι βέβαια η διευθύντρια ούτε κάποιος αρχιφύλακας. Δεν έχουν τέτοια εξουσία και ούτε θα αναλάμβαναν τέτοια ευθύνη».

Υποστηρίζει επίσης στην επιστολή του ότι: «η διαταγή ήλθε από πάνω». Και καταλήγει: «Δεν γνώριζαν ότι ο Χριστόδουλος εδώ και ενάμιση χρόνο είχε πάρει έξι άδειες; Τι έκαναν για να αποτρέψουν την εξαφάνισή του; Τίποτε».

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Είναι αδιανόητο να υπάρχουν τόσα κενά στην δράση της 17Ν. Που και πως εκπαιδεύονταν? Υπενθυμίζω ότι ο Σάββας χτύπησε εν κινήσει από αυτοκίνητο με μπαζούκας τρεις τράπεζες την μία μετά την άλλη χωρίς να αστοχήσει. Ανθρωπος που δεν πήγε καν στρατό. Υπάρχουν κανα δυό ανεξιχνίαστες δολοφονίες Τούρκων διπλωματών. Ακόμα και το ότι δεν έχει κανένας από τους 20-25 γράψει βιβλίο που να λέει τι και πως, είναι ασύμβατο με τα βιβλιογραφικά δεδομένα. Ο δε Γιωτόπουλος σίγουρα ξέρει ποιοί ήταν στην πρώτη γενιά της 17Ν. Και θέλουν να μας πουν ότι δεν του κάναν 2-3 waterboarding για να τα πει όλα? Δύσκολο...