Δίωξη στον Τζάστιν Μπίμπερ (και) για ξυλοδαρμό

Δίωξη στον Τζάστιν Μπίμπερ (και) για ξυλοδαρμό Facebook Twitter
5

Κατηγορίες κατά του νεαρού ποπ σταρ, Τζάστιν Μπίμπερ απήγγειλε η καναδική αστυνομία, για την επίθεση του κατά οδηγού λιμουζίνας, τον Δεκέμβριο στο Τορόντο.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Μπίμπερ φέρεται να χτύπησε τον οδηγό στο πίσω μέρος του κεφαλιού πολλές φορές, μετά από φιλονικία που είχαν. Ο «άστατος» 19χρονος κινδυνεύει με φυλάκιση μέχρι έξι μήνες.


Ερωτηθέντες από το Reuters, οι εκπρόσωποι του Μπίμπερ δεν έκαναν οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με την υπόθεση.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Διεθνή / ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Το Δικαστήριο υπογραμμίζει ότι τα μέτρα των Ταλιμπάν, που περιορίζουν τα δικαιώματα των γυναικών, συνιστούν διώξεις, αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα των διακρίσεων εναντίον τους
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ας μου εξηγησει καποιος γιατι ασχολουμαστε συνεχως εδω μεσα με ενα σκατοπαιδι που ξερναει κακομαθησια απο τους πορους του, λες και δεν εχουμε κατι αλλο να ασχοληθουμε ρε.....Τοσα προβληματα εχει ο κοσμος....Εμεις ασχολοθουμαστε σε καθε αναρτηση αν γ@μησε και εδειρε ο πως τον λενε.....Εβγαλε ενα ωραιο τραγουδακι. Τελος τωρα ναι???
Αλλος ενας ψωνισμενος ψευτοτσαμπουκαλης,σε μερικα χρονια θα μπαινοβγαινει σε κεντρα απεξαρτισης οπως το παει.Καλα τιποτα δε μαθαινουν απο την καταντια αλλων "σταρ"?