Τσοχατζόπουλος: Να σκιστεί η κυβέρνηση να φέρει πίσω τα κλεμμένα λεφτά των Ελλήνων

Τσοχατζόπουλος: Να σκιστεί η κυβέρνηση να φέρει πίσω τα κλεμμένα λεφτά των Ελλήνων Facebook Twitter
6

Αρνήθηκε ο Ακης Τσοχατζόπουλος καταθέτοντας σε Ελβετούς εισαγγελείς το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Ευελπίδων, ότι διατηρούσε οποιονδήποτε λογαριασμό σε ελβετική τράπεζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταδικασμένος για μίζες και ξέπλυμα μαύρου χρήματος πρώην υπουργός, υποστήριξε ότι η καταδίκη του βασίστηκε σε ένα ψευδομάρτυρα ενώ είπε επίσης ότι μόνο η σύζυγος του είχε έναν λογαριασμό στην τράπεζα UBS, τον οποίο ο ίδιος τροφοδοτούσε με νόμιμα χρήματα.

Ο Τσοχατζόπουλος δεν εμφανίστηκε διατιθεμένος να απαντήσει στις ερωτήσεις των Ελβετών που πραγματοποιούν έρευνα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Πάντως σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, ο Ακης Τσοχατζόπουλος είπε ότι «οι αρμόδιες αρχές της Ελλάδας και της Ελβετίας πρέπει να προχωρήσουν σε συνεργασία για να γυρίσουν στη χώρα τα παράνομα χρήματα. Είναι υποχρέωση της ελληνικής κυβέρνησης να σκιστεί να προχωρήσει τις διαδικασίες. Συνήθως γίνεται και ένα παζάρι σε αυτές τις περιπτώσεις. Πρέπει να συνεχιστεί η σοβαρή προσπάθεια να επιστραφούν τα παράνομα λεφτά που έχουν έλληνες στην Ελβετία. Βέβαια άρση απορρήτου δεν πρόκειται να γίνει. Αυτοί έτσι δουλεύουν εκεί».

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

LiFO politics / «Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

Ο Παύλος Γερουλάνος εξηγεί στη Βασιλική Σιούτη γιατί είναι αντίθετος σε μία προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί πιστεύει ότι αυτό θα «ενδυνάμωνε τα άκρα που δεν έχουν πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα της χώρας, αλλά τα συμφέροντα άλλων χωρών».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

6 σχόλια
Εδώ που τα λέμε τους βολεύει και τους Ελβετούς να έχουν τόσα εκατομμύρια (ίσως και δις) στις τράπεζές τους. Θέληση γενικά δεν υπάρχει από καμμία πλευρά να γυρίσουν αυτά τα λεφτά πίσω.