Νιγηρία: Εστιατόριο σέρβιρε ανθρώπινα κεφάλια!

Νιγηρία: Εστιατόριο σέρβιρε ανθρώπινα κεφάλια! Facebook Twitter
6

Εστιατόριο που σέρβιρε ανθρώπινο κρέας εντόπισε η αστυνομία στη Νιγηρία, συλλαμβάνοντας 11 άτομα. Στο εστιατόριο βρέθηκαν ανθρώπινα κεφάλια τυλιγμένα σε σελοφάν!.

Σύμφωνα με την Ιντιπέντεντ, σε κατάσταση σοκ ένας πάστορας που είχε επισκεφτεί το εστιατόριο είπε: "Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί το κομμάτι κρέας που διάλεξα πρόσφατα στο εστιατόριο ήταν τόσο ακριβό. Δεν ήξερα ότι αυτό που έφαγα ήταν τόσο ακριβό διότι ήταν ανθρώπινο. Είναι δυνατόν να πωλείται για κρέας η ανθρώπινη σάρκα; Σοβαρά αρχίζω να φοβάμαι τους ανθρώπους σε αυτό το μέρος του κόσμου»."

Ένας άλλος κάτοικος είπε ότι δεν έμεινε έκπληκτος από την ανακάλυψη της αστυνομίας, κρίνοντας από τα άτομα που έβλεπε να μπαινοβγαίνουν στο εστιατόριο. "

Οι αρχές κατάσχεσαν επίσης καλάσνικοφ και άλλα όπλα.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μην τους βάλετε στην ίδια σκηνή: Αυτές είναι οι πέντε πιο τοξικές «κόντρες» της μουσικής βιομηχανίας

Διεθνή / Μην τους βάλετε στην ίδια σκηνή: Αυτές είναι οι πέντε πιο τοξικές «κόντρες» της μουσικής βιομηχανίας

Η πρόσφατη συμφιλίωση της Madonna με τον Έλτον Τζον έβαλε τέλος σε μία μακροχρόνια διαμάχη, αλλά στον κόσμο της μουσικής πολλές ακόμη «κόντρες» δεν έχουν επιλυθεί
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Απαγόρευσαν τη Μάγια Αγγέλου από τη στρατιωτική βιβλιοθήκη - Αφαιρέθηκαν τίτλοι για ρατσισμό, φεμινισμό και το Ολοκαύτωμα

Διεθνή / ΗΠΑ: Απαγόρευσαν τη Μάγια Αγγέλου από τη στρατιωτική ακαδημία - Αφαιρέθηκαν τίτλοι για το Ολοκαύτωμα

Η αυτοβιογραφία της Μάγια Αγγέλου «Ξέρω γιατί κελαηδάει το πουλί στο κλουβί» ήταν ένας από τους 381 τίτλους που αφαιρέθηκαν στο πλαίσιο «εξάλειψης της DEI»
LIFO NEWSROOM
Παρίσι: Συνελήφθη υποστηρικτής της Λεπέν - Απειλούσε «με γκιλοτίνες» δικαστή που την έκρινε ένοχη

Διεθνή / Παρίσι: Συνελήφθη υποστηρικτής της Λεπέν - Απειλούσε «με γκιλοτίνες» δικαστή που την έκρινε ένοχη

Σε εξέλιξη οι έρευνες της δικαστικής αστυνομίας για τις απειλές εναντίον της Μπενεντίκτ ντε Περθουί που αποφάσισε τον 5ετή αποκλεισμό της Μαρίν Λεπέν από την πολιτική
LIFO NEWSROOM
Βέλγος πρίγκιπας ζητούσε και επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης, πέρα ​​από το βασιλικό «μισθό»

Διεθνή / Βέλγος πρίγκιπας ζητούσε και επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης, πέρα ​​από το βασιλικό «μισθό»

Ο πρίγκιπας Λοράν του Βελγίου υποστήριξε ότι η δουλειά του του παρείχε τα ίδια οφέλη με τους ανεξάρτητους επιχειρηματίες, αλλά το δικαστήριο στις Βρυξέλλες διαφώνησε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Τι είναι αυτό που καθορίζει την τιμή του ανθρώπινου κρέατος και το καθιστά ακριβό; Δηλαδή τι; Συγκρίνεται το ανθρώπινο κρέας με τα υπόλοιπα στην αγορά και βγαίνει ακριβότερο λόγω τι...; Ύψηλού κόστους παραγωγής; Σωστά,σχολεία,φροντηστήρια,αγγλικά,μπαλέτα,κιθάρες,κολυμβητήρια...Ή επειδή είναι σπάνιο; 6 δις στον πλανήτη και από όσο μπορώ να φανταστώ τα "αποθέματα" σε ελάφια,ζαρκάδια,αγριόχοιρους και άλλα συμπαθή τετράποδα ή και πτηνά που αποτελούν το λεγόμενο "κυνήγι",6 δισεκατομμύρια δεν πρέπει να 'ναι.Τώρα θα μου πεις το κυνήγι που πρέπει να ρίξεις για να κάνεις έναν νεαρό ή μια χαριτωμένη κορασίδα μεζεδάκι για το κρασί σου,λογικά ανεβάζει την τιμή...Ανατρίχιασα!