Σε αργία τέθηκε υπάλληλος της Βουλής, πρώην βουλευτής της Χ.Α.

Σε αργία τέθηκε υπάλληλος της Βουλής, πρώην βουλευτής της Χ.Α. Facebook Twitter
1

Σε προσωρινή αργία μέχρι να κριθεί οριστικά η υπόθεση, έθεσε η Βουλή τον υπάλληλο της, πρώην βουλευτή της Χ.Α. Νικήτα Σιώη, καθώς ανακαλύφθηκε,  ότι σε βάρος του εκκρεμούν ποινικές υποθέσεις. Σε αργία τέθηκε από τη Βουλή και δεύτερη υπάλληλος, η οποία δεν εμφανιζόταν για μεγάλο διάστημα στην υπηρεσία της.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σιώης είχε εκλεγεί βουλευτής Σερρών και παραιτήθηκε για να πάρει την έδρα ο Ευθύμης Ματθαιόπουλος. Στη συνέχεια, ως επιβράβευση για τη διευκόλυνση, προσελήφθη ως υπάλληλος στα γραφεία της ΧΑ στη Βουλή. Ταυτόχρονα, παραμένει γραμματέας της Τ.Ο Σερρών του κόμματος, ενώ πρόκειται να κατέλθει και ως υποψήφιος δήμαρχος.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τελικά μέσα σε αυτή τη Βουλή έχουν μαζευτεί όλοι οι ποινικοί, τα λαμόγια, οι επιορκοι, οι παραβάτες του ΚΟΚ, οι φοροφυγάδες, ε δε μπορεί, όλο και κανένας παιδόφιλος θα κρύβεται.... Ο σοφός ελληνικός λαός ξέρει να ψηφίζει!