Βαξεβάνης: «Η λίστα έχει και offshore που οδηγούν σε υπουργούς»

Βαξεβάνης: «Η λίστα έχει και offshore που οδηγούν σε υπουργούς» Facebook Twitter
16

Νέες αποκαλύψεις ετοιμάζει ο Κώστας Βαξεβάνης, σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ. Σύμφωνα με δήλωση που έκανε στους Τimes ο δημοσιογράφος, υπάρχουν πληροφορίες για ονόματα στη λίστα τα οποία σχετίζονται με offshore εταιρίες και οδηγούν σε βουλευτές, ακόμη και σε υπουργούς. «Οι πληροφορίες υπάρχουν και θα τις χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον», αναφέρει στη βρετανική εφημερίδα ο κ. Βαξεβάνης.

16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
Ας δεχτούμε ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος εμφορείται από ιδιοτελή κίνητρα και δεν τα δημοσιεύει αμέσως τα ονόματα.Ευκαιρία για την πολιτεία και την υγιή δημοσιογραφία να τα δημοσιεύσουν αυτοί πρώτοι και να του στερήσουν την ανήθικη χαρά του. Hic Rhodus, hic saltus.Όμως κανείς δεν θα το πράξει, όπως δεν το έπραξε και με τη λίστα. Έτσι ο ιδιοτελής ή ανιδιοτελής -αδιάφορο τελικά- κ. Βαξεβάνης δικαιούται να δημοσιεύει όποτε το κρίνει αυτός σωστό και ασφαλές για λογου του και λογαριασμό δεν δίδει.
Εγώ από τη δήλωση καταλαβαίνω ότι οι πληροφορίες που έχει για πολιτικούς δε συνδέονται αναγκαστικά με τη συγκεκριμένη λίστα. Ελπίζω αυτά τα "evidence" να μην είναι τίποτα κτηματομεσίτες (που ούτε με γάντια δεν είναι να τους πιάσεις) ή κανένα PrintScreen τύπου "έγγραφο ΙΚΑ".Και όταν δηλώνεις "έχω ονόματα" αφήνεις πολύ χώρο για ερμηνείες. Κάτι σα να διαπραγματεύεσαι.
Χαλαρώστε ρε λίγο. Λογικό είναι αυτό που λέει. Είναι διαφορετικό πράγμα τι γνωρίζεις και διαφορετικό τι μπορείς να αποδείξεις. Εκτός αν έχετε σκοπό όσοι κράζετε να συνεισφέρετε οικονομικά στα πρόστιμα και τις μηνύσεις που θα ακολουθήσουν αν αρχίσει και γράφει ότι ξέρει, χωρίς όμως να μπορεί να το αποδείξει. Από την στιγμή που έχει τις πληροφορίες και τα ονόματα θέλει χρόνο να μαζέψει και τις αποδείξεις που χρειάζεται.
έτσι είπε ο ίδιος, ότι δλδ για πολύ καιρό ελέγχανε τα ονόματα της δημοσιευμένης λίστας πριν την δημοσιεύσουνε.Γιατί ρωτάς τους σχολιαστές και δε πας να διαβάσεις μόνος σου τα γεγονότα;
Δεν μπορεί να κρύβει πληροφορίες χρήσιμες για το μέλλον αυτού του τόπου. Τι μπούρδες είναι αυτές...Κάνει δηλαδή επιλεκτικές και χρήσιμες για την προβολή του αποκαλύψεις;
Δεν μας λεει δυο πραγματα πολυ ουσιαστικα: Γιατι δεν δινει-τωρα, αμεσα- τα ονοματα των υπουργων και γιατι μας αφηνει στην αγωνια και δεν μας λεει Ποτε ακριβως στο μελλον! Δεν τον εμπιστευομαι, κυριως γιατι εχει πολλες φορες εκφραστει ανοιχτα υπερ του ΣΥΡΙΖΑ και εχω την εντυπωση οτι ετσι δεν γινεται αντικειμενικη ενημερωση. Συνεπως η εχει στοιχεια και τα δινει τωρα η καλυτερα ας αφησει τα μεγαλα λογια-οσο και αν ο ελληνας αγαπα τις καταγγελιες (ειτε εχουν βαση ειτε οχι...)
Τώρα περάστε το χρόνο σας να ασχολείστε με το τι κρύβει και το τι ξέρει...και αφήστε το γεγονός ότι το ΣΔΟΕ δεν έκανε τίποτα να περάσει έτσι στα ψιλά γράμματα!
όχι και Μάκης ρε παιδιά - άλλη ρητορική, άλλο ήθοςδεν ασχολήθηκε ποτέ με Κορκολή και κιτρινισμούςφυλάει τον κώλο του και την Οικογένειά του, μην τον φάνε
«Οι πληροφορίες υπάρχουν και θα τις χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον», αναφέρει στη βρετανική εφημερίδα ο κ. Βαξεβάνης.(!!)Φοβερο...Κρατα τες να παιρνουν αξια, μεχρι να τις εξαργυρωσεις, κατι σαν πινακες... τρομερε δημοσιογραφε...ζορο..τριανταφυλοπουλε..