Γερμανός πολυπρωταθλητής σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε

Γερμανός πολυπρωταθλητής σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε Facebook Twitter
4

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η γερμανική κοινή γνώμη την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε με πρωταγωνιστή τον πρώην πολυπρωταθλητή της ενόργανης γυμναστικής Γιούργκεν Μπρούμερ.

Ο Μπρούμερ φαίνεται ότι στραγγάλισε τον παραπληγικό γιο του Σάιμον, καθώς δεν άντεχε να τον βλέπει άλλο έτσι και στη συνέχει αυτοκτόνησε πηδώντας από γέφυρα ύψους 55 μέτρων σε αυτοκινητόδρομο της Στουτγκάρδης.

Ο 15χρονος Σάιμον, όπως γράφει ο Σκάι, έπεσε θύμα τροχαίου το Φεβρουάριο του 2012, όταν μία οδηγός τον χτύπησε με το αυτοκίνητό της σε διάβαση πεζών.  Ο Γιούργκεν Μπρούμερ φαίνεται ότι δεν άντεχε άλλο να βλέπει το γιο του σε αυτή την κατάσταση και σε κατάσταση έντονης συγκινησιακής γνώμης τον σκότωσε.

«Άφησε ένα σημείωμα αυτοκτονίας. Οι έρευνες βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Μίχαελ Σάαλ, χωρίς να αποκαλύψει το περιεχόμενο του σημειώματος.

Ο Μπρούμερ είχε ένα ακόμη 16χρονο γιο.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουκρανία: Ο Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα

Διεθνή / Ουκρανία: Ο Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα

Κείμενο απόφασης 65 λέξεων για «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά στον σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας φέρνει η κυβέρνηση Τραμπ στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
LIFO NEWSROOM
Σουδάν: Ασθένεια εξαπλώνεται μέσω του νερού - Τουλάχιστον 24 νεκροί

Διεθνή / Σουδάν: Ασθένεια εξαπλώνεται μέσω του νερού - Τουλάχιστον 24 νεκροί

Το ξέσπασμα της επιδημίας ακολούθησε επιδρομή drone στον κεντρικό ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Ουμ Νταμπακάρ, που προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα ως προς την πρόσβαση σε πόσιμο νερό στην πόλη Κόστι
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια