Η ΕΣΗΕΑ διέγραψε τον Κεδίκογλου

Η ΕΣΗΕΑ διέγραψε τον Κεδίκογλου Facebook Twitter
2

Το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΣΗΕΑ διέγραψε σήμερα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου από την Ένωση Συντακτών.

Η απόφαση ελήφθη με πλειοψηφία 3 ψήφων υπέρ και 2 κατά και αναμένεται να δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της ΕΣΗΕΑ.

Υπέρ ψήφισαν, η Ελένη Τράϊου, η Βέρα Δαμόφλη και η Δέσποινα Μακρινού και κατά  ο Πάνος Τσίρος και ο Γιώργος Αξελός.

Αιτία για τη διαγραφή του είναι η απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ και η αντισυναδελφική συμπεριφορά που επέδειξε.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Βότσης: «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Οι Αθηναίοι / Γιώργος Βότσης: «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Για τις Αρχές ήταν «τρομοκράτης» και «αρχηγός» της 17Ν, ενώ για την Αριστερά «προβοκάτορας». Σήμερα δηλώνει αντιστασιακός εκ φύσεως και πιστεύει ότι η «Ελευθεροτυπία» της δικής του εποχής δεν μπορεί να ξαναβγεί. Ο θρυλικός δημοσιογράφος αφηγείται την πολυτάραχη ζωή του.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

2 σχόλια
Διερωτωμαι εαν επρεπε να απονειμει καποιος "βραβειο δημοσιογραφικης δεοντολογιας και ηθους" και οι μονοι υποψηφιοι ησαν οι κ.κ. Κεδικογλου,Πρετεντερης και Βερυκιος τι θα εκανε.....Διοτι ακομη και η αυτοκτονια φανταζει λογικοτερη και,κυριως, αξιοπρεπεστερη λυση απο την οποιαδηποτε σχετικη επιλογη.