Τέλος ο Piers Morgan από το CNN

Τέλος ο Piers Morgan από το CNN Facebook Twitter
3

Το "Piers Morgan Live" ήταν μια εκπομπή του CNN που κράτησε τρία χρόνια, σε μια ζώνη ιδιαίτερα απαιτητική για το κανάλι.

Ο Morgan ήρθε από την Αγγλία για να αντικαταστήσει τον Larry King, ο οποίος αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό όταν αυτό έδειξε ότι είχε αρχίσει να κουράζεται. Το CNN κάλεσε τον διάσημο πρώην εκδότη, δημοσιογράφο και τηλεπαρουσιαστή για να τον αντικαταστήσει, αλλά φάνηκε ότι δυσκολεύτηκε να γοητεύσει τους θεατές της Αμερικής. Τα σχόλια του για θέματα πολύ ευαίσθητα για την αμερικανική γνώμη, όπως η οπλοφορία και η θρησκεία, έκαναν πολλούς να τον θεωρήσουν εχθρικό και τις απόψεις του επιθετικές για έναν «ξένο» που παρουσιάζει ειδήσεις σε ένα αμερικανικό κανάλι.

Η εκπομπή του, η οποία μεταδίδεται (και θα συνεχίσει να μεταδίδεται για ακόμη έναν μήνα) στις 9 το βράδυ, δυσκολευόταν να κρατήσει τους θεατές και βρισκόταν στην τρίτη θέση, ή ακόμη χαμηλότερα.

Ο ίδιος σχολίασε το τέλος της εκπομπής στο Twitter γράφοντας "Έφερα πολλή χαρά σε πολύ κόσμο σήμερα. Το να είσαι τρίτος, όπως έλεγα πάντα, δεν είναι και τρόπαιο!"

Όμως έσπευσε να συμπληρώσει «δεν θα βιαζόμουν να χαρώ, NRA – δεν έχω τελειώσει με το θέμα σας», αναφερόμενος στο πανίσχυρο λόμπι που υποστηρίζει την χρήση όπλων στην Αμερική.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Baby Reindeer: «Αν περνάτε δύσκολες στιγμές, συνεχίστε να αγωνίζεστε και όλα θα πάνε καλά»

TV & Media / Baby Reindeer: «Συνεχίστε να αγωνίζεστε και τα πράγματα θα πάνε καλά» είπε στα Emmy ο δημιουργός της σειράς

«Πριν 10 χρόνια ήμουν πεσμένος και ξεπεσμένος, ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να φτιάξω τη ζωή μου» ήταν το μήνυμα του δημιουργού της σειράς, Ρίτσαρντ Γκαντ
LIFO NEWSROOM
Παρουσιάστρια του BBC «κόλλησε» στο κινητό και άρχισε να σκρολάρει on air για ένα ολόκληρο λεπτό

TV & Media / Παρουσιάστρια του BBC ήταν on air για ένα ολόκληρο λεπτό αλλά δεν το ήξερε και σκρόλαρε στο κινητό

Η 46χρονη Αννίτα ΜακΒέι κοκκίνισε εμφανώς όταν συνειδητοποίησε ότι οι μεσημεριανές ειδήσεις είχαν «παγώσει» για ένα ολόκληρο λεπτό και οι τηλεθεατές την έβλεπαν να είναι «κολλημένη» στο κινητό της
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Πως θα μπορουσαν ποτε οι Αμερικανοι να αποδεχθουν καποιον ο οποιος θεωρει οτι η κατοχη οπλων δεν αποτελει "δωρο του Θεου στην ανθρωποτητα",ειδικα οταν δεν εκλεινε ποτε τις εκπομπες του με την αγαπημενη τους,πλην μοναδικη σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο, φραση "God bless America" !!
Οι αμερικανοι τηλεθεατες που βλεπουν οτι πιο σκουπιδοριάλιτι του σερβιρουν, εχουν θεμα με καποιον που τους λεει οτι τα οπλα δεν ειναι παιχνιδακια!!!
Ενώ οι Έλληνες τηλεθεατές οι οποίοι βλέπουν ό,τι αντιγράφεται από Αμερικανικές εκπομπές παρακολουθούν προγράματα ποιότητας. 'Ασε, έχουμε πάρει από άλλου. Βλέπω και τα σκουπίδια από το ΜΕGA, Alter, Star και άλλα ποιοτικά κανάλια.