Βουλευτής της ΝΔ στηρίζει τον Μπαλτάκο με δημόσια δήλωση

Βουλευτής της ΝΔ στηρίζει τον Μπαλτάκο με δημόσια δήλωση Facebook Twitter
7

Ο βουλευτής Δράμας με τη Νέα Δημοκρατία Δημήτρης Κυριαζίδης έσπευσε σήμερα να στηρίξει τον τέως γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο.

Όπως αναφέρει ο Κυριαζίδης, ο Μπαλτάκος είχε πάντα ανοιχτή την πόρτα του γραφείου του σε βουλευτές όλων των κομμάτων, παρά το "φόρτο εργασίας του". Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ είναι άδικο για ένα "ατυχές περιστατικό" να αμαυρωθεί η συνολική προσφορά του.

Ολόκληρη η δήλωση του Δημήτρη Κυριαζίδη:

"Με αφορμή τα εξαιρετικώς δυσμενή σχόλια και τις απαξιωτικές δηλώσεις διαφόρων αναφορικά με την δημόσια παρουσία και προσφορά του κ. Τάκη Μπαλτάκου στην θέση του Γραμματέως της Κυβερνήσεως, νιώθω την ηθική υποχρέωση να προχωρήσω στην παρούσα δημόσια δήλωση. Ο κ. Μπαλτάκος κατά την άσκηση των καθηκόντων του καλοπροαίρετα είχε την πόρτα του γραφείου του πάντα ΑΝΟΙΚΤΗ σε όλους ανεξαιρέτως του Βουλευτές, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ, ακούγοντας όλους και όλα, προσπαθώντας πάντα να επιλύσει τα όποια προβλήματα επί της ουσίας τους. Όταν τα γραφεία ορισμένων Υπουργών ήταν κλειστά, ο κ. Μπαλτάκος ήταν ο μόνος στον οποίο μπορούσες να απευθυνθείς οποτεδήποτε για να ζητήσεις την θεσμική παρέμβασή του παρά τον φόρτο που συνεπαγόταν η θέση του.

Οφείλω δε να σημειώσω ότι συνέδραμε ουσιαστικά τους νέους βουλευτές στο έργο τους και ήταν παρών σε όποιο πρόβλημα και αν δημιουργείτο προς άμεση διαχείρισή του. Για την σοβαρότητα του ανδρός και την νομική του κατάρτιση ουδείς μπορεί να αντιλέξει. Είναι πραγματικά άδικο για το έργο του και την παρουσία του στην Κυβέρνηση λόγω του ατυχούς αυτού περιστατικού να αμαυρώνεται συνολικά η προσφορά του. Δεν θέλω να υπεισέλθω στην ουσία της στιχομυθίας που είδε το φως της δημοσιότητας ένεκα της παράνομης και ποινικώς κολάσιμης συμπεριφοράς του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του εγκληματικού πολιτικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής.

Δεν μπορώ, όμως, να μην σχολιάσω την συμπεριφορά όσων αμέσως προσέτρεξαν, δραττόμενοι του ατυχούς περιστατικού, να δείξουν τις πολιτικές τους “φιλίες” και “προτιμήσεις” προς το άνω μόρφωμα και να ακούγονται μάλιστα και “κραυγές” στήριξής του. Ο πολιτικός καιροσκοπισμός, ο τυχοδιωκτισμός και η υποκρισία έχουν δυστυχώς κυριεύσει τον δημόσιο βίο της χώρας για μία ακόμη φορά".

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Ξαναδιαβαζοντας το κειμενο της δηλωσης του κ.Κυριαζιδη και το προηγηθεν σχολιο μου σκεφθηκα κατι.Μηπως τον αδικησα τον ανθρωπο με οσα εγραψα γι'αυτον ;Μηπως δεν ειναι καθολου "απεριγραπτος" αλλα,αντιθετα,εξαιρετικα "συγκροτημενος" πολιτικος ;Διοτι ο "διθυραμβος" τον οποιον ανεπτυξε υπερ του κ.Μπαλτακου ,με την ταυτοχρονη "υποβαθμιση" των οσων φοβερων και τρομερων λεγει στο "βιντεο Κασιδιαρη"σε "ατυχες περιστατικο", μπορει να εχει και μια εντελως διαφορετικη "αναγνωση".Μπορει να ειναι ενα "μηνυμα".Προς τα "στελεχη"του δικου του χωρου,κυριως.Ποιος ειναι ο κ.Μπαλτακος ; Μα ο Γ.Γ. του Υ.Σ. και ο "εξ απορρητων"του κ.Σαμαρα επι δεκαετιες.Δηλαδη ο ανθρωπος ο οποιος "γνωριζει τα παντα".Ειδικα τα οσα σημαντικα εχουν λαβει χωρα τα τελευταια χρονια.Πανω και,κυριως,"κατω απο το τραπεζι".Και πρεπει να εχει στην διαθεση του και πληθος "ντοκουμεντων".Οποιασδηποτε φυσεως.Εαν ,λοιπον,αφεθει "απροστατευτος" να τον "ξεσκισουν" οχι μονον οι "απεναντι",αλλα ,κυριως,οι ανθρωποι του δικου του χωρου,του δικου του κομματος,αποκλειεται καποια στιγμη να "αντιδρασει"; Αν μαλιστα ,περαν των φραστικων επιθεσεων,αντιμετωπισει καποια στιγμη και "ποινικες διωξεις" ;(Κατι το οποιο θα επρεπε ηδη να εχει γινει, δεδομενου του οτι,οσα λεει στο βιντεο,αν μεν ειναι αληθεια συνιστουν βαρυτατα ποινικα αδικηματα για τους υπουργους και δικαστικους που εμπλεκει,εαν δε ειναι ψευδη συνιστουν βαρεια "συκοφαντικη δυσφημιση").Μηπως ,λοιπον, ο "καλος βουλευτης" απλα εκτελει εντολες εκπεμποντας το μηνυμα "αφηστε τον ησυχο και μην του κολλατε διοτι αν του την δωσει και ανοιξει το στομα του θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε" ; Μηπως,τελικα,λειτουργει με "αυτοθυσια" και οχι με ανοησια,προσφεροντας πολυτιμες υπηρεσιες σε κομμα και κυβερνηση ;Λεω....Μηπως ;
"...λόγω του ατυχούς αυτού περιστατικού"Ατυχές? Περνούσε δηλαδή ο Μπαλτάκος απ΄το γραφείο τού Κασιδιάρη κι από "ατυχία" έκανε την κουβεντούλα αυτή μαζί του?Και πολλοί φοβούνται μπάς και βγεί η ακροδεξιά στην κυβέρνηση...Εχει ήδη βγεί. Και κάνει πρόβες τζενεράλε.
Ε,ρε ποιους "εκλεγει βουλευτες" μια μεριδα των ψηφοφορων...."Ατυχες περιστατικο " οσα ειπε-και σε ποιον τα ειπε !-ο γιγας Μπαλτακος !Αντε και δεν τον απασχολει τον κ.Κυριαζιδη οτι ο Μπαλτακος συνομιλει με τον "διωκομενο χρυσαυγιτη βουλευτη"ως "κολληταρια".Αντε και δεν του κανει εντυπωση που ο Γ.Γ. της Κυβερνησης "εξομολογειται" διαπραχθεντα απο υπουργους της Κυβερνησης του ποινικα αδικηματα.Αλλα να μην τον ενοχλει οτι αποκαλει τον πρωθυπουργο,αρχηγο του, και επιστηθιο φιλο του επι τριαντα πεντε χρονια "π...τη" !!Οτι τον παρουσιαζει ως "ασχετο", "δεσμευομενο σε ξενους"και απολυτα ιδιοτελη ,ουτε αυτο τον ενοχλει ; !!! Ακου "ατυχες περιστατικο" ! Ενα γεγονος που σε οποιαδηποτε σοβαρη χωρα θα ειχε υποχρεωσει την Κυβερνηση σε αμεση παραιτηση !!Να τους χαιρονται τετοιους τυπους αυτοι που τους ψηφιζουν ! Αλλα να μην "απορουν και εξιστανται" μετα για το χαλι της χωρας.
Ο πολιτικός καιροσκοπισμός, ο τυχοδιωκτισμός και η υποκρισία έχουν δυστυχώς κυριεύσει τον δημόσιο βίο της χώρας για μία ακόμη φορά" Πηγή: www.lifo.grΑπό άλλο κόμμα ήρθες εσύ... από άλλη χώρα.. από άλλο πλανήτη μήπως;Το ότι γίνεται τέτοιο σκάνδαλο (και επίσημα, γιατί ανεπίσημα τα ξέραμε και για τον Τ.Μ. και για τους άλλους) και αντί να πέσει η κυβέρνηση, υπάρχει χώρος και για εσωκομματικές κοντρίτσες... με ξεπερνάει