Παπαδημούλης: Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ κάνουν την πιο ακριβή καμπάνια με δημόσιο χρήμα

Παπαδημούλης: Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ κάνουν την πιο ακριβή καμπάνια με δημόσιο χρήμα Facebook Twitter
6

Για «την πιο ακριβή καμπάνια με δημόσιο χρήμα» που  κάνουν Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ, κάνει λόγο σε tweet του ο Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολιάζοντας την πρόθεση της συγκυβέρνησης να βγει η χώρα στις αγορές.


«Δανείζονται με 5%, αντί για το ισχύον 1,5%, αυξάνοντας το δημόσιο χρέος», σημειώνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

LiFO politics / «Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

Ο Παύλος Γερουλάνος εξηγεί στη Βασιλική Σιούτη γιατί είναι αντίθετος σε μία προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί πιστεύει ότι αυτό θα «ενδυνάμωνε τα άκρα που δεν έχουν πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα της χώρας, αλλά τα συμφέροντα άλλων χωρών».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Πολιτική / Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Από «ιερό ευαγγέλιο εθνικής αυτογνωσίας» μετατράπηκε σε φιάσκο της κυβέρνησης, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Η κυβέρνηση επιχειρεί δολοφονία χαρακτήρα εναντίον όσων έψαχναν την αλήθεια εδώ και δύο χρόνια», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ας αποφασίσουν οι μεν συριζοψεκασμένοι αν θέλουν να φύγουμε από το μνημόνιο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και οι σημερινοί κυβερνώντες αν τελικά υπήρχε άλλη λύση από τα μνημόνια ή όχι το 2010.Πόσο υποκριτές και αλλοπρόσαλλοι είναι όλοι τους οι πρώην συνεταίροι του αντιμνημονιακού αγώνα;
«Δανείζονται με 5%, αντί για το ισχύον 1,5%...»Μα με 1,5% μας δανείζουν οι Ευρωπαίοι "τοκογλύφοι" έτσι δεν λες εσύ και οι σύντροφοι σου ωρέ Παπαδημούλη; Τώρα τι έγινε είναι καλό το 1,5%; Αλλά ξέρεις το συγκεκριμένο επιτόκιο έχει και μνημόνιο παρέα, τώρα τι έγινε; καλό το μνημόνιο ή πάλι επιβεβαιώνεται την παροιμία «ότι του φανεί του Λολοστεφανή»;Τελικά αποδεικνύουν καθημερινά ότι η μόνη "ιδεολογία" που έχουν είναι η καταστροφή.
Έξοδο από το μνημόνιο; Αυτό κατάλαβες; προχθες περάσανε το μνηνόνιο 4 καλέ, που την είδες την έξοδο;Τι άλλο συμβαίνει για πες. Επιστροφή στην ανάπτυξη; Συντάξεις για όλους; Μείωση της ανεργίας; Αγάπη και φιλία για όλους; Ηλιόλουστες μέρες;
Καλά έως χθες το επιτόκιο δανεισμού του μηχανισμού στήριξης ήταν τοκογλυφικό. Τώρα είναι 1,5% και δεν συμφέρει να βγούμε στις αγορές? Το να βγει μια χώρα στις αγορές εξυπηρετεί πολλές ανάγκες κυρίως αυτές της συνεχούς αξιολόγησης. Με αυτή την αξιολόγηση, αξιολογούνται με τη σειρά τους οι εν δυνάμει επενδύσεις και το συστηματικό ρίσκο της χώρας αυτής....... Οικονομικά (αξιολόγηση επενδύσεων) 1ου έτους.Κε Παπαδημούλη, μπορείτε να πείτε ό,σες μπαρούφες θέλετε (κυρίως σε αδαείς) προκειμένου να επιχειρηματολογήσετε με στείρο αντιπολιτευτικό τρόπο.Το θέμα είναι τι sκ@ t @ προτείνετε επί της ουσίας.