Προλαβαίνω να αλλάξω ζωή; Η 'Α, μπα΄ απαντάει

Προλαβαίνω να αλλάξω ζωή; Η 'Α, μπα΄ απαντάει Facebook Twitter
5

_________________

1.

Μπορεί κανείς να κάνει τρομερές αλλαγές στη ζωή του στα 38, παρατώντας τη μόνιμη δουλειά του και εκπληρώνοντας τα καταπιεσμένα (επαγγελματικά και σπουδαστικά) απωθημένα του; μήπως γινόμαστε κότες από μια ηλικία και μετά και αυτό ίσως κάποιες φορές σώζει από αναποδιές; -Σακιλ χωρίς το "λ"

Και στα 70 του, αν του τα φέρει έτσι η ζωή. Όσο για τις αναποδιές – αν νομίζεις ότι με το να διατηρείς χαμηλό προφίλ, κοιτώντας τη δουλειά σου και αποφεύγοντας τις προκλήσεις γλιτώνεις τις αναποδιές, δε θα μπορούσες να κάνεις μεγαλύτερο λάθος. Όμως το να παρατήσεις τη μόνιμή σου δουλειά στα 38 είναι επίσης λάθος. Γιατί όλα ή τίποτα; Δε γίνεται να βουτήξεις πρώτα τα πόδια σου στα απωθημένα, πριν πέσεις γυμνός με τα μούτρα;

_________________

2.

Ποιός καφές είναι ο καλύτερος για σένα; Ισχύει οτι ο ελληνικός και ο φίλτρου ειναι οι καλύτεροι και ο Νες ο χειρότερος; Απο θέμα γεύσης και ποιότητας.

Για το γεύσης, ισχύει ο κολοκυθόπιτα. Για το ποιότητας, εξαρτάται από την πρώτη ύλη, δηλαδή τον κόκκο του καφέ, τα υπόλοιπα είναι θέμα ψησίματος και άλεσης. Ο στιγμιαίος καφές, πάντως, δεν είναι καφές.

_________________

3.

Αλήθεια, εμένα που με ενδιαφέρει να μάθω, πως μπορεί να πιάσει κανείς δουλειά στην Lifo; -Xena

Αλήθεια, δεν ξέρω, και αν διαβάζει ο Άρης, μήπως μπορεί να βοηθήσει; Αυτό που μπορώ να σου πω, είναι το εξής: αν σου αρέσει το γράψιμο, μην περιμένεις να σου πει κάποιος να γράψεις. Απλώς γράψε (και όπως είπε και ο Borrowitz, if you wanna be a writer, you have to fucking write). Και τώρα χάρη στο θαυμαστό ίντερνετ, αφού γράψεις, μπορείς και να δημοσιεύσεις.

_________________

4.

to antitheto tou yparktou sosialismou einai o anyparktos? –nalda

Ή μήπως ο εφικτός;

_________________

5.

"Αγαπητή Α, μπα

1. Γιατί Α,μπα? και όχι Ναι?Τέλεια!

2. Πόσα χρόνια έκανες ψυχοθεραπεία? " -Frontier Psychiatrist

Με όλο το σεβασμό στην επιστήμη και στους εκπροσώπους της, οι ψυχίατροι που έχω γνωρίσει τα είχαν πιο χαμένα από μένα. Βέβαια, υπάρχουν καρδιολόγοι που καπνίζουν, αυτό απαραίτητα σημαίνει ότι είναι κακοί γιατροί; Υποθέτω ότι ακόμα δεν έχω νιώσει την ανάγκη.

_________________

6.

"αγαπητή α μπα?,

γιατί,

ενώ έχω καλή δουλειά, παίρνω βασικό x 5, είμαι εκνευριστικά υγιής, κάτω των 30, ωραίος, σχετικά αθλητικός, με δύο γονείς υγιείς, (λίγο ζώα βέβαια, αλλά πάλι τον μέσο όρο τον έχουμε, για λίγο, αλλά τον έχουμε..)

δεν είμαι και τελείως ικανοποιημένος από τη ζωή μου και δεν κάνω προσπάθειες ?

και μπόνους ερώτηση : γιατί, ενώ θα μπορούσα-έπρεπε να γυρίσω όλο τον κόσμο x 4,  κάθομαι κ σου γκρινιάζω στην Αθήνα?" -έλα μ ντε?

Προσοχή, στέκεσαι όρθιος σε λιβάδι με κεραυνούς.

_________________

7.

Ισχύει ότι όταν τα έχεις χάσει όλα σε όλους τους τομείς κι έχεις πιάσει πάτο μόνο προς τα πάνω μπορείς να πας; Ή είναι απλώς ένας μύθος για να τον σκέφτεσαι μέσα στο χάλι σου και να νιώθεις καλύτερα έστω και με την ελπίδα; -Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...

Α, δεν πιστεύω ότι υπάρχει πάτος. Κάπου σ’ αυτή τη φράση υπάρχει κρυμμένη η ελπίδα, αλλά πρέπει να ψάξεις πολύ.

_________________

8.

Γιατί όλοι εκστασιάστηκαν με τη συναυλία των RHCP? Δεν άκουγαν τον ήχο που ήταν χάλια και τον Kiedis που δεν του έβγαινε η φωνή? Επίσης γιατί κανείς δεν βλέπει/ακούει αλλά μόνο βγάζουν video? –dentinpalevw

Κοίτα, στα μάτια μου οι RHCP δε μπορούν να κάνουν λάθος. Εκστασιασμό δεν είδα πάντως, ακατάσχετη γκρίνια και ανωτερότητα ναι. Την έκσταση οι Έλληνες την κρατάνε για τους James.

_________________

9.

Κατά που θ'απλώσουμε τα χέρια μας τώρα που δε μας λογαριάζει πια ο καιρός; -Σαλάκης

Εσωτερικά.

_________________

10.

"Γιατί στο Δημοτικό τα κορίτσια στις ασκήσεις της αντιγραφής, αντιγράφουν σχεδόν τέλεια αυτό, που βλέπουν, με αποτέλεσμα σήμερα η γραφή τους να είναι σχεδόν τυποποιημένη, ενώ τα αγόρια αντέγραφαν απλώς τις λέξεις χωρίς να νοιάζονται για την ομοιότητα με το κείμενο υπόδειγμα;

Έχουν ταλέντο στην αντιγραφή τα κορίτσια, ενώ τ’ αγόρια όχι;

Είναι τα αγόρια τεμπέλικα, ενώ τα κορίτσια όχι;" –

Θα δεχόμουν την ερώτηση ως υπαρκτή αν προερχόταν από δάσκαλο/δασκάλα δημοτικού. Είσαι;

_________________

11.

"στο Αμέρικα που είσαι, όλοι κατηγορούν την Stewart για το κέρατο ή και τον Pattinson? Πιστεύω ότι σπάνια  φταίει μόνο o ένας.# μου φτιάχνεις την μέρα με την στήλη σου#

- and no i am not a lesbian dudes- "-tsarolastra

Κυρίως την Stewart, αλλά μάλλον επειδή ήταν πιο αντιπαθής από πριν. Βέβαια υπάρχει και team Stewart, αλίμονο. Ναι, πάντα φταίνε και οι δύο, αλλά σ’ αυτή την περίπτωση βασικά φταίει ο 40χρονος σκηνοθέτης.

_________________

12.

"'η αλήθεια είναι χαμένη στις προθέσεις? –πολυπλουσιος

Μου αρέσουν αυτές οι ερωτήσεις – χαϊκού, αλλά στ’ αλήθεια τώρα, θέλετε απάντηση ή θέλετε να δείξετε πόσο ψαγμένοι είσαστε;''

 

απαντηση θα ηθελα και νομιζα πως θα απαντουσατε, επισης αν με θεωρουσατε ψαγμενο δεν θα μου το πεταγατετε καταμουτρα

 

δεν θελω πλεον απαντηση.

αντιλαμβανομαι τις ευθυνες που προκυπτουν απο την επιτυχια της στηλης σας καθως και τον ογκο των ερωτησεων που λαμβανετε.

 

να ειστε καλα

[email protected]"

Βασίλη, μη μου θυμώνετε. Απαντάω κι ας μην το θέλετε πια. Η αλήθεια είναι καπνός που χάνεται στις χαραμάδες. 

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Όλες οι ερωταποκρίσεις απολαυστικές, αλλά... #6 τόσο γέλιο με την απάντηση! Το όλο ύφος δίνει εντύπωση τουλάχιστον ασυνείδητου (αχάριστου σκεφτόμουν, αλλά ας μην προβώ σε αξιολογικό χαρακτηρισμό) ανθρώπου, ειδικά με αυτό το "εκνευριστικά υγιής"(!)- η απάντηση ταιριαστή, ως comic relief για όσα μάτια γυάλισαν αλλά κι ως ταρακούνημα για τον αποστολέα σε δεύτερη ανάγνωση :)Στο ίδιο μήκος κύματος προσωπικά ερμηνεύω την απάντηση στην #7 χωρίς πολύ ψάξιμο ως "επειδή ακριβώς δεν υπάρχει πάτος, πάντα υπάρχουν και χειρότερα οπότε δραστηριοποιηθείτε"- κινητροποίηση! Αν εννοείς κάτι άλλο Λένα, ή αν κάποιος άλλος έχει κάποια άλλη ιδέα, please enlighten me :)