Όχι των δικαστών στην αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη

Όχι των δικαστών στην αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη Facebook Twitter
2

Ομόφωνα απορρίφθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών η αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη, η οποία έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 12 ετών για ξέπλυμα μαύρου πολιτικού χρήματος.

Στο δικαστήριο κατέθεσαν γιατροί και συγγενικά της πρόσωπα που υποστήριξαν ότι η αποφυλάκιση της και η συναναστροφή με το παιδί της θα βοηθήσουν την κλονισμένη υγεία της. Ο συνήγορος της Φραγκίσκος Ραγκούσης είπε ότι η εντολέας του έχει ήδη κάνει τρεις απόπειρες αυτοκτονίας που δεν ήταν για το θεαθήναι. Η ίδια δεν ήταν παρούσα στη δίκη επικαλούμενη λόγους υγείας.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
""Ο συνήγορος της Φραγκίσκος Ραγκούσης είπε ότι η εντολέας του έχει ήδη κάνει τρεις απόπειρες αυτοκτονίας που δεν ήταν για το θεαθήναι.""Δεν ειναι μονον οι ποικιλοι "κυβερνητικοι παραγοντες" οι οποιοι πιστευουν ακραδανατα οτι απευθυνονται προς ηλιθιους......Ειναι και οι "δικηγοροι".....Βεβαια,με βαση τα "πεπραγμενα του εκλογικου σωματος" τα τελευταια τριαντα-σαραντα χρονια,αντε εσυ να πεις οτι εχουν αδικο......
Νισαφι με την κυρια. Ακομα και η προσδιοριστικη πρωτη προταση στο λημμα της (!) στη Βικιπαιδεια λεει "Η Βίκυ Σταμάτη είναι σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου." Ειναι κατι παραπανω απο αυτο και ασχολειται ο κοσμος μαζι της; Δεν καταλαβαινω.