Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις λατρείας για τη γάτα που έσωσε αγοράκι από σκύλο

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις λατρείας για τη γάτα που έσωσε αγοράκι από σκύλο Facebook Twitter
6

Η Τάρα, η ηρωική γάτα που έσωσε το 4χρονο αγόρι της οικογένειας με την οποία ζει από τα δόντια ενός άγριου σκύλου και έγινε πασίγνωστη σε όλο τον κόσμο όταν ανέβηκε το βίντεο με την προσπάθειά της στο YouTube, συνεχίζει να συνεπαίρνει τους Αμερικάνους.

Χθες έριξε -κατά κάποιο τρόπο- την εναρκτήρια βολή σε αγώνα μπέιζμπολ μεταξύ της Μπέικερσφιλντ με τους Λάνκαστερ Τζέτχοκς, ομάδες μικρότερης κατηγορίας. Παραδοσιακά στις ΗΠΑ η πρώτη βολή είναι μια διαδικασία που λαμβάνει χώρα στο μπέιζμπολ και απευθύνεται σε άτομα που θέλει να τιμήσει η εκάστοτε ομάδα.

Οι γονείς του μικρού αγοριού Ρότζερ και Έρικα Τριαντάφιλο βοήθησαν την προσπάθεια της γάτας να πετάξει την μπάλα με την πατούσα της, ενώ το προσωπικό της ομάδας χρησιμοποιούσε πετονιά για να φανεί ότι η μπάλα πετάει στον αέρα. Η μπάλα έπεσε αμέσως στο έδαφος, αλλά το θέαμα δεν δυσαρέστησε το γεμάτο γήπεδο και τους θαυμαστές της «ηρωικής γάτας».

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Διεθνή / Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Επί δύο χρόνια οι δύο γυναίκες μοιράζονται τις περιπέτειές τους με 10 εκατομμύρια συνδρομητές - Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν είναι η νέα γενιά να μην αφήνει μόνους τους ηλικιωμένους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

6 σχόλια
Εντωμεταξυ: -στο Hollywood οι Αμερικανοι ετοιμαζουν ταινια με την γατα, με συμπρωταγωνιστες τον Brad Pit και Anjelina Jolie -Ο σκυλος συνεληφθη και κρατειται (By the way... κανεις δεν ρωτησε πως ειναι το παιδακι)