Οδηγός σταματά το λεωφορείο για να παρηγορήσει κοριτσάκι και γίνεται ο ήρωας της ημέρας

Οδηγός σταματά το λεωφορείο για να παρηγορήσει κοριτσάκι και γίνεται ο ήρωας της ημέρας Facebook Twitter
8

 

Οδηγός σταματά το λεωφορείο για να παρηγορήσει κοριτσάκι και γίνεται ο ήρωας της ημέρας Facebook Twitter

Οδηγός λεωφορείου στη Σουηδία σταμάτησε το δρομολόγιο του και κατέβηκε για να παρηγορήσει ένα κοριτσάκι που στεκόταν στην άκρη του δρόμου δίπλα στο πεσμένο ποδήλατο του.

Αφού είπε στο κοριτσάκι μερικές καλές κουβέντες ανέβηκε στο λεωφορείο για να συνεχίσει το δρομολόγιο του.

Όμως στην εποχή των social media η πράξη αυτή του οδηγού ήταν εύκολο να πάρει διαστάσεις μέσω μιας γυναίκας που επέβαινε στο λεωφορείo και απαθανάτισε τη σκηνή.

« Ήρθε από το πουθενά », είπε η Emma Gustafsson.  «Δεν ξέραμε τι συνέβαινε. Στη συνέχεια, όμως είδαμε ότι περπάτησε προς ένα κοριτσάκι που έκλαιγε στην άκρη του δρόμου. Ήταν πολύ χαριτωμένο αυτό που έκανε", τόνισε.

Όταν ανέβασε τη φωτογραφία στο Twitter, αυτή αναπαράχθηκε περισσότερες από 4.600 φορές, και έλαβε θετική σήμανση από 7.300 χρήστες.


Τα πολλά share και τα καλά σχόλια οδήγησαν την εφημερίδα Expressen στο να αναζητήσει τον οδηγό, ο οποίος είπε ότι είναι στον χαρακτήρα του να βοηθά ανθρώπους, ιδιαίτερα όταν τους βλέπει να υποφέρουν.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Φαντάζομαι το ίδιο περιστατικό στη γραμμή Λαμπρινή-Σύνταγμα... "ξεκόλλα ρε οδηγόοοοος!!!", "τέλειωνε ρε έχουμε και δουλειές!!!", "κοίτα ένα γαϊδούρι,παιδιά!!!"...
Πάντα γινόταν τέτοιες πράξεις. Απλά τώρα δέχονται προβολή. Το καλύτερο πάντως είναι όταν κάνεις κάτι καλό και κανείς δεν το μαθαίνει. Πίστεψέ με γίνονται πολλά τέτοια και αυτά είναι που σε γεμίζουν πολλές φορές.
Πολυ σωστη επισημανση.Δεν μειωνει,βεβαια,καθολου την αξια αυτης,η οποιασδηποτε αλλης καλης πραξης.Δημιουργειται ,ομως,ο κινδυνος να γεμισουν τα social media με οποια "προσωπικη",η ακομη και"στημενη", ιστορια βαλει το μυαλο του ανθρωπου.Και αυτο θα κανει τα ηδη δυσδιακριτα συνορα του γνησιου και του πλαστου σχδον αορατα.Με πολλες αρνητικες επιπτωσεις στην κοινωνια.