Μεγάλη έκπληξη στο Roland Garros

Μεγάλη έκπληξη στο Roland Garros Facebook Twitter
2

 

Μεγάλη έκπληξη στο Roland Garros Facebook Twitter

Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε το Roland Garros καθώς μια άγνωστη τενίστρια που δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα εκπροσωπεί την Ισπανία ή τη Βενεζουέλα, καθώς έχει διπλή υπηκοότητα, απέκλεισε μόλις στο δεύτερο γύρο το μεγάλο φαβορί, την Serena Williams.

Η 20χρονη Garbine Muguruza-νούμερο 35 στον κόσμο- κέρδισε το Νο 1 στον κόσμο καθαρά με 6-2, 6-2  και πανυγήρισε πανευτυχής την ανέλπιστη νίκη.

Η αμερικανίδα μεγάλη ηττημένη έτρεξε να συγχαρεί την αντίπαλο της και δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Τίποτα δεν πήγε καλά για μένα σήμερα. Δεν έχω συνηθίσει να τελειώνω τα τουρνουά μου τόσο νωρίς. Το μισώ περισσότερο όταν συμβαίνει σε ένα Grand Slam».  

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει στη Λίβερπουλ και μετά το 2025 – Υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Αθλητισμός / Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει στη Λίβερπουλ και μετά το 2025 – Υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Ο 31χρονος Αιγύπτιος σούπερ σταρ, που διανύει φέτος την όγδοη σεζόν του με τη φανέλα της Λίβερπουλ, πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή χρονιά, μετρώντας 32 γκολ και 22 ασίστ σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων έγινε η μοναδική γυναίκα διαιτητής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα

Αθλητισμός / Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων η μοναδική γυναίκα διαιτητής στη χώρα

H 30χρονη δεν κατέγραψε τα περιστατικά στην επίσημη έκθεση του αγώνα, αλλά η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεκίνησε έρευνα αφού κυκλοφόρησε βίντεο των συνθημάτων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ας βγάλει επιτέλους αυτά τα αντιαισθητικά νύχια! Πώς στο καλό παίζει έτσι;Επίσης και ο Wawrinka έξω από τον 1ο γύρο, είχε κατακτήσει το Australian Open φέτος.