Κουβέλης: Τα όργανα θα αποφασίσουν για την παραίτηση μου

Κουβέλης: Τα όργανα θα αποφασίσουν για την παραίτηση μου Facebook Twitter
4

 «Είμαι πρόεδρος, έχω εκλεγεί και θεώρησα ότι έπρεπε να αναλάβω τις προσωπικές μου ευθύνες» δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης ερωτώμενος για την παραίτηση του από την προεδρία της ΔΗΜΑΡ.

Μιλώντας στον Real Fm ο κ. Κουβέλης φάνηκε πάντως να πετάει το «μπαλάκι» της τελικής απόφασης :στα όργανα του κόμματος, λέγοντας:  «Αν τα όργανα του κόμματος, αν η Κεντρική Επιτροπή, θεωρούν ότι έχω κάνει τόσα λάθη, βεβαίως και να κάνουν αποδεκτή την παραίτησή μου. Εγώ αισθάνομαι στρατιώτης και από αυτή τη θέση αναζητώ την παρουσία μου στη συλλογικότητα του κόμματός μου».

Για την έντονη κριτική που δέχεται από στελέχη του κόμματός του τόνισε ότι  «πολλές φορές τα φίλια πυρά είναι πιο έντονα από εκείνα που προέρχονται από έξω από το κόμμα». Σε ερώτηση για τις τοποθετήσεις του Γρηγόρη Ψαριανού, ειδικότερα, σχολίασε με νόημα πως «ο καθένας έχει τον πολιτικό του πολιτισμό».

Ως ένα από τα λάθη που οδήγησαν στη μεγάλη ήττα ανέφερε  το γεγονός ότι το κόμμα δεν προσδιόρισε με σαφήνεια τους λόγους που έφυγε από την κυβέρνηση και το τι ήθελε να κάνει από τον χώρο της ελάσσονος αντιπολίτευσης όπου μετακινήθηκε μετά την αποχώρηση».

«Ήταν υπεύθυνη η συμπεριφορά μας, αλλά κατεγράφη ως έλλειψη σαφούς πολιτικού στίγματος», σημείωσε.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Είναι καιρός να συνειδητοποιήσουμε ότι εκτός από τους "κακούς" πολιτικούς που μας έφεραν εδώ μερίδιο ευθύνης φέρουν και οι "καλοί" αλλά ανεπαρκείς πολιτικοί. Η στάση της ΔΗΜΑΡ μπορεί να ήταν υπεύθυνη όπως λέει ο Κουβέλης ή τουλάχιστον αντίστοιχη με ότι θεωρούν στη ΔΗΜΑΡ ουσιαστικό, αλλά εκ του αποτελέσματος ήταν ανεπαρκής. Είναι ώρα να υπάρξει ένα ξεκαθάρισμα και από εκεί ώστε να δούμε μήπως υπάρχει και κάποιος ικανότερος. Οι καλές προθέσεις μπορεί να είναι ένα καλός λόγος για να πολιτευτεί κάποιος αλλά όχι και για να ψηφίζεται επ' αόριστο. Καλό δρόμο και καλά προεδριλίκια...
Μα ο σκοπός που το 6 τοις εκατό τους ψήφισε ήταν για να συμμετέχουν σε κυβέρνηση συνασπισμού και να μην αφήσουν Σαμαρά και Βενιζέλο να τα ισοπεδώσουν όλα. Δεν έπρεπε να φύγουν, αλλά να μείνουν και να το παλέψουν από μέσα.
Εχω την εντύπωση ότι το πάλεψαν και αυτό ήταν τελικά το αποτέλεσμα.Και όταν λέω το πάλεψαν εννοώ εκτός αίθουσας,γιατί τα νομοσχέδια τα ψήφιζαν.
De la net μένεις και το παλεύεις μέχρι να διαπιστώσεις πως μαθαίνεις τις αποφάσεις της κυβέρνησης που συμμετέχεις από την TV. Τότε πρέπει να φύγεις...Αν και πιστεύω πως δεν έπρεπε να παραιτηθεί, αλλά να περιμένει, να θέσει θέμα αρχηγίας στο συνέδριο και να κόψει τον βήχα στους διάφορους καπεταναίους, αφού παραιτήθηκε το να πει μετά η παραίτηση μου δεν έγινε δεκτή είναι αστείο.