Αλλάζει ο τρόπος χορήγησης εξόδων κηδείας

Αλλάζει ο τρόπος χορήγησης εξόδων κηδείας Facebook Twitter
3

Στην αλλαγή του τρόπου χορήγησης των εξόδων κηδείας προχωρά ο ΟΓΑ, καθώς υπολογίζεται ότι ο μέχρι τώρα τρόπος καταβολής των χρημάτων είχε ως συνέπεια ζημιά εκατοντάδων εκατομμύριων ευρώ.

Με κοινή υπουργική απόφαση ο δικαιούχος πρέπει πλέον να υποβάλει αίτηση μαζί με υπεύθυνη δήλωση ότι δεν δικαιούται αποζημίωση από άλλο ασφαλιστικό φορέα, βεβαίωση ληξιαρχικής πράξης θανάτου και πρωτότυπο τιμολόγιο του γραφείου τελετών ή δελτίο παροχής υπηρεσιών.

«Κλείνει οριστική μια πολύχρονη εστίας αδιαφάνειας,…Όπου και αν κοιτάζαμε υπήρχε αδιαφάνεια, ανοργανωσιά και γραφειοκρατία, αλλά και μεγάλη παραβατικότητα. Αποτελούσε ντροπή για ολόκληρες δεκαετίες να μην ξέρουμε ποιος και γιατί παίρνει σύνταξη», είπε ο υπ. Εργασίας αναφερόμενος στις αλλαγές στο σύστημα.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Συγγνωμη, αυτα τα δικαιολογητικα δε ζητουσανε μεχρι τωρα;Μαλλον καποιο αλλο λακκο εχει η φαβα. Υποθετω τη μειωση των εξοδων. Αλλοιμονο στους φτωχους. Ουτε μια αξιοπρεπη κηδεια δεν θα μπορουν να εχουν!
Ξέρεις τι δεν είναι αστείο; Αυτή η καραμέλα των εξωγήινων αυτοκρατόρων που μας κυβερνάνε ελέω θεού 40 χρόνια ενώ όλοι ξέρουμε τι πολίτευμα έχουμε και ότι σε κάθε μαϊμού σύνταξη αντιστοιχούσε τουλάχιστον μία ψήφος.