O αποχαιρετισμός του Γιάννη Στουρνάρα (video)

O αποχαιρετισμός του Γιάννη Στουρνάρα (video) Facebook Twitter
7

Συγκινημένος εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας στην τελετή παράδοσης - παραλαβής του υπουργείου Οικονομικών που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα το απόγευμα.

Ο κος Στουρνάρας δήλωσε πως πέρασε πολύ έντονες στιγμές στο υπουργείο το οποίο χαρακτήρισε σπίτι του, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και την στήριξη.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

LiFO politics / «Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

Ο Παύλος Γερουλάνος εξηγεί στη Βασιλική Σιούτη γιατί είναι αντίθετος σε μία προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί πιστεύει ότι αυτό θα «ενδυνάμωνε τα άκρα που δεν έχουν πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα της χώρας, αλλά τα συμφέροντα άλλων χωρών».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

4 σχόλια
"Όσοι προσπάθησαν να το ακυρώσουν(το "επίτευγμα" του πλεονάσματος) στην ουσία απαξιώνουν τις προσπάθειες και τις θυσίες όλων των Ελλήνων"Δηλαδή όσοι δεν γουστάρουμε την πολιτική σου/σας αυτοακυρωνόμαστε;Ή δεν ανήκουμε στην μερίδα που την "τρώει";Ρε τι μας λες...Καραγκιοζ μπερντέ.Ευτυχώς που το <30% του 58% των 11 εκατομμυρίων αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα των Ελλήνων(δεν θα μιλήσω για το 2012).Και όσο για το χιούμορ,τα σούσι και την καλή διάθεση...Συγχαρητήρια για το δούλεμα που ανέχεστε να τρώτε στην μάπα,όσοι θα τους ξαναψηφίσετε.
Δεν το γνωρίζω αν θα έκανα καλύτερα,δεν σπουδάζω οικονομικά,ότι λίγα ξέρω από κάποια ψιλά γράμματα στην σχολή και προσωπικό ψάξιμο.Αυτός που είναι η επιστήμη τους πάντως πάτωσε.Τουλάχιστον ξέρω πως αν ήμουν στην θέση του:πρώτον,δεν θα ήμουν με μια κυβέρνηση σαν την συγκεκριμένη,δεύτερον δεν θα συνδιαλεγόμουν με τους ίδιους όρους και στο ίδιο οικονομικό πλαίσιο-ή έστω θα φρόντιζα να αλλάξω την δυναμική-τρίτον,η οικονομική μου πολιτική δεν θα επικεντρωνόταν στο πως να φάνε λίγοι και να πεινάσουν οι υπόλοιποι.Μιλάμε για 2 διαφορετικά πράγματα.Α και το σημαντικότερο:Εγώ προσωπικά δεν κυνηγάω να εκλεγώ σε θέση εξουσίας,εν αντιθέσει με τον Στουρνάρα.Οπότε,δεν με κόφτει αν έκανε καλύτερα από μένα,με νοιάζει που τα έκανε χάλια και για μένα και για πολλούς ακόμα.Υ.Γ.:Δηλαδή επειδή εγώ δεν είμαι στην μουσική βιομηχανία π.χ. δεν έχω δικαίωμα να κατακρίνω σκουπιδαριά σαν τον Lil'Wayne.Φοβερό το σκεπτικό σου."Με στιγμάτισε".
Άποψή σου είναι για το κάθε πράγμα. Στη μουσική πχ είναι γούστο. Σε εσένα δεν αρέσει, σε άλλους αρέσει κτλ. Μη ξεχνάς τις παραμέτρους και το ότι δεν είμαστε μόνοι μας (€). Άσε και την πολιτική αστάθεια με το ΣΥΡΙΖΑ που αν βγει θα τα αλλάξει όλα αλλά δεν ξέρει πως θα το κάνει. Δεν φαίνονται τα αποτελέσματα σε 1 χρόνο αλλά σταδιακά