Χιλιάδες παιδικές χαρές πάνε για κλείσιμο

Χιλιάδες παιδικές χαρές πάνε για κλείσιμο Facebook Twitter
6

Χιλιάδες παιδικές χαρές αναμένεται να κλείσουν ως το τέλος του μήνα καθώς θα γίνουν έλεγχοι για να διαπιστωθεί ποιες παιδικές χαρές δεν διαθέτουν πιστοποίηση από ειδικά συνεργεία.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, όσες δεν λάβουν την έγκριση των ελεγκτών θα σφραγιστούν και πλέον το παιχνίδι των παιδιών εκεί θα γίνει με ευθύνη των γονέων.

Αφορμή για να κινηθεί ο κρατικός μηχανισμός ήταν το τραγικό συμβάν σε λούνα παρκ του Ελληνικού στις 27 Απριλίου όταν ένας 13χρονος έχασε τη ζωή του ενώ η 9χρονη αδελφή του τραυματίστηκε. Τότε εκδόθηκε υπουργική απόφαση που ορίζει νέες προδιαγραφές για τη λειτουργία των παιδικών χαρών.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
αφού θα σφραγιστούν πως θα πηγαίνουν εκεί να παίζουν τα παιδιά; θα τα παίρνουν οι γονείς στη πλάτη και θα πηδάνε τα κάγκελα; αλλά ξέχασα ότι, ο σωστός γονέας δεν πάει στη παιδική χαρά, αυτά είναι για τους κακομοίρηδες. πάει στο baby parking και πίνει τα ουισκάκια του ενώ υπάλληλοι που αμείβονται με τρία ευρώ την ώρα φυλάνε το παιδιά του...
ακριβώς μεγάλε, το σκιαγράφησες πολύ ωρραία. ο μέσος γονέας λαμόγιο-βλαχοαστός-χρηματιστηριάκιας με την καγιέν πάει να πιεί τα ουισκάκια του κι αφήνει το μπόμπιρα στην κοπέλα-δυο δουλειές-φοιτήτρια-αγωνίστρια-ακτιβίστρια-με στερούμενα εργασιακά δικαιώματα και καταπιεζόμενη απ' τ' αφεντικό να τον φυλάει. εσύ αδικείσαι, θα 'πρεπε να εκδίδεσαι
Πρεπει σωνει και καλα να πανε για κλεισιμο; Για φτιαξιμο δεν προβλεπεται; Εκτακτα. Τωρα που εκλεισαν και τα σχολεια, θα πληρωνουμε ενα σκασμο λεφτα σε παιδοτοπους η θα φυτευουμε τα παιδια μπροστα στο παιδικο προγραμμα .