Από σήμερα δροσίζει

Από σήμερα δροσίζει Facebook Twitter
1

Υποχωρεί σταδιακά από σήμερα η θερμοκρασία ενώ αναμένονται και τοπικές βροχές ή και καταιγίδες στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας και της Ηπείρου. Στην Αττική η θερμοκρασία θα πέσει αρκετά το Σαββατοκύριακο για να ανέβει και πάλι από την επόμενη εβδομάδα κοντά στους 37 βαθμούς.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται  αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου ενώ στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές η καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και από αργά το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Ελλάδα / Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Η αποστολή HYDROMOX, που χρηματοδοτείται από τη βρετανική κυβέρνηση, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατανόηση των φυσικών μηχανισμών που διαμορφώνουν τον υποθαλάσσιο ηφαιστειακό χώρο
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια