ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! Facebook Twitter
3

 

Αύγουστος μήνας και παραδόξως η Αθήνα δεν βράζει και μ’ένα υπέροχο αεράκι και δυο-τρεις καλές φίλες περνάς τις βραδιές σου στην καρδιά της πόλης και ξεχνιέσαι!

Το Μοναστηράκι σφύζει από κόσμο. Κατεβαίνεις κέντρο και σου ανοίγει η καρδιά ρε παιδί μου, χαίρεσαι να περπατάς, απολαμβάνεις την πόλη. Γερμανοί από εδώ, Γάλλοι από εκεί, Άγγλοι δίπλα μου, Σύριοι πίσω μου, Ρουμάνοι λίγο πιο πέρα και Έλληνες κάπου διάσπαρτοι. Και μέσα σε όλους συνειδητοποιώ πως οι ξένοι έχουν πάρει σοβαρά το «make love, not war» και οι δικοί μας κοιμούνται!

 

Εγώ και η ταπεινή μου προσωπικότητα λοιπόν,  θαρρούμε πως καιρός είναι να αναλάβετε δράση ελληνόπουλα. Δεν είναι δυνατόν να σου ζητάνε τα γερμανάκια να τους ακολουθήσεις σε αχαλίνωτο clubbing και εσείς από απέναντι να καρφώνετε με το βλέμμα και να περιμένετε κάτι να συμβεί. Έτσι διεκδικείτε ρε;  Που είναι οι greek lovers οεο;

 

Ναι, ξέρω: “Σας την πέφτουμε, μας λέτε λιγούρια”, “Κοιτάμε, μας λέτε δειλούς”, “Σφυρίζουμε, γινόμαστε βλάχοι”, ”Δεν κάνουμε τίποτα, σας χάνουμε” και άλλες τόσες κλασσικές σας ατάκες. Συγνώμη κιόλας αλλά ξυπνήστε. Δεν θέλουμε τον τυπά που ξέρει να σφυρίζει όχι απλά ηλιθιωδώς αλλά σχεδόν προσβλητικά λες και είμαστε πρόβατα, ούτε τον φιλαράκο που θα μας την πέσει σε στυλ-(να μην ξεχνιόμαστε) «Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου;». Και αν γουστάραμε κάποιον απλά να μας κοιτάει, thank God τον ονόμασαν facebook!!  Γίνετε άντρες ρε, όλοι σας, ανεξαιρέτως.

 

Πλησιάστε μας και κάντε ένα αστείο, κερδίστε την προσοχή, συζητήστε, φλερτάρετε έξυπνα αλλά επιτέλους  τέλος πάντων, απλά  ΦΛΕΡΤΑΡΕΤΕ. Χάθηκε ο ρομαντισμός από τις σχέσεις, χάθηκε το παιχνίδι, αυτό το καλό-της παλιάς εποχής. Βγαίνετε έξω, κάνετε μια βόλτα, πετάτε δυο –τρία φθηνά σχόλια, ρίχνετε τα εύκολα (με συγχωρείτε δηλαδή αλλά με πνίγει η ηλιθιότητα της εποχής) και μετά παραπονιέστε για τα εφήμερα και τις ανούσιες σχέσεις, αν δεν είστε βολεμένοι βέβαια.

Νομίζω πως ξεχάσατε να ζείτε και μαζί σας πήρατε τον έρωτα. Σώστε τον, αυτό θέλουμε εμείς οι γυναίκες, τα «μυστηριώδη πλάσματα». That’s all folks!

 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Καλοκαίρι 1998 στο Λαγανά, στη Ζάκυνθο. Μέσα στα club επικρατεί πανδαιμόνιο. Νεαρές κοπέλες από την Αγγλία κατά κύριο λόγο χορεύουν και πίνουν ασταμάτητα, φλερτάροντας παράλληλα. Εάν βρεις μία κοπέλα που σου αρέσει μπορείς να την πλησιάσεις, να της μιλήσεις και να χορέψεις μαζί της. Έτσι απλά. Εάν βέβαια η κοπέλα αποδειχτεί Ελληνίδα τότε τα πράγματα παίρνουν διαφορετική τροπή. Μπορεί η ίδια να είναι 1μ και 40εκ. με τα χέρια στην ανάταση αλλά περιμένει το Brad Pitt για να την πηδήξει. Εάν βέβαια βγάλεις με διακριτικό τρόπο την ώρα που πας να πληρώσεις τα ποτά τα κλειδιά του αυτοκινήτου και αυτό τυχαίνει να είναι BMW, Audi, Mercedes κτλ. τότε η Ελληνίδα όχι μόνο θα σου κάτσει από το πρώτο βράδυ για να μην χάσει το κελεπούρι, αλλά στο κρεβάτι θα δώσει μέχρι και κώλο. Οι μανάδες βέβαια έχουν εκπαιδεύσει τις κόρες τους από πριν να φύγουν για διακοπές, να μην ανοίγουν τα πόδια τους εάν πρώτα δεν έχουν χειροπιαστές αποδείξεις της οικονομικής κατάστασης του υποψηφίου (βλέπε κλειδιά αυτοκινήτου) ή τον πλήρη φορολογικό φάκελο με τα Ε1, Ε2, Ε3, Ε9 κτλ. Για ενδιαφέροντα, χόμπι, μουσικές προτιμήσεις και κινηματογράφο ούτε λόγο βέβαια. Κατευθείαν στο ψητό. Πόσα βγάζεις, τί δουλειά κάνεις, τί θέση έχεις στην εταιρεία που εργάζεσαι, εάν το σπίτι που μένεις είναι δικό σου και εάν είναι σε ποιά περιοχή βρίσκεται κτλ. Η μέση Ελληνίδα δεν έχει χρόνο για έρωτες και ρομαντικές βόλτες. Πρέπει να φροντίσει να αποκατασταθεί πριν αρχίσει η κωλάρα να επεκτείνεται κατά τον οριζόντιο άξονα και το βυζόμπαλο πιάσει πάτο. Βέβαια αυτό προϋποθέτει και ορισμένες θυσίες. Έτσι, η μέση Ελληνίδα, τιμώντας την καταγωγή της θα πηδήξει από φαλάκρες με μπάκες μέχρι κωλόγερους και ανίκανους ώσπου να αποκατασταθεί. Βέβαια, όταν ο στόχος επιτευχθεί, τότε τα πράγματα αλλάζουν ξανά. Τώρα το μυαλό δεν διαφεντεύει το μουνί, αφού και κοινωνικά καταξιωμένη είναι λόγω γάμου και οικονομικά εξασφαλισμένη αφού της τα χώνει ο κωλόγερος που έχει πάρει για να τη πηδάει. Τώρα, η μέση Ελληνίδα ζει τη δική της αναγέννηση. Μπορεί να έχει πατήσει τα 40 και να έχει και παιδιά στην εφηβεία, αλλά τίποτα δεν την πτοεί. Τώρα πια έχει και αυτή δικαίωμα στη ζωή. Έτσι πηγαίνει μπουρδελότσαρκα στα club και στα μπαράκια όπου ξεσκίζεται με 20χρονα και 25χρονα, γιατί συνειδητοποιεί πως ο χρόνος περνάει και πως μέχρι τώρα τις επιλογές στη ζωή της, τις καθόριζε η άτιμη και άδικη κοινωνία. Νομίζω πως ξεχάσατε να ζείτε και μαζί σας πήρατε τον έρωτα. ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!