Οι χάκερς απειλούν τώρα την Έμα Γουότσον με δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών

Οι χάκερς απειλούν τώρα την Έμα Γουότσον με δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών Facebook Twitter
11

Στόχος των χάκερς οι οποίοι δημοσιεύουν γυμνές φωτογραφίες διάσημων σταρ που έχουν υποκλέψει έχει γίνει και η Έμα Γουότσον μετά την ομιλία της στα Ηνωμένα Έθνη, όπου υπερασπίστηκε την ισότητα γυναικών και ανδρών.

Οι χάκερς την απειλούν ότι θα δει τις φωτογραφίες της στην ίδια ιστοσελίδα που δημοσίευσε τις φωτογραφίες των άλλων σταρ και μάλιστα έχουν δημιουργήσει ιστοσελίδα με φωτό της Γουότσον και αντίστροφη μέτρηση. Στη φωτογραφία η ηθοποιός φαίνεται να σκουπίζει ένα δάκρυ.

Η ιστοσελίδα 4chan, σημειώνει με κεφαλαία γράμματα στο κάτω μέρος της οθόνης «ποτέ δεν ξεχνάς, τα μεγαλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη», και έχει τον χρόνο να λήγει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Μετά τις πρώτες γυμνές φωτογραφίες που ανέβηκαν στην ιστοσελίδα στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Γουότσον είχε γράψει στο Twitter της: «Ακόμη χειρότερο από το να βλέπει κανείς την παραβίαση της ιδιωτικής ζωής των γυναικών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι να διαβάζει τα σχόλια που συνοδεύουν τις εν λόγω φωτογραφίες, δείχνοντας μια έλλειψη ενσυναίσθησης».

Η απειλή φαίνεται όμως να συνδέεται κυρίως με την φεμινιστική ομιλία της Γουότσον στον ΟΗΕ, όπου αναλαμβάνοντας πρέσβειρα Καλής Θέλησης είχε ταχθεί υπέρ της ισότητας των δύο φύλων σε δικαιώματα και αμοιβές.

Εκτιμάται ότι περισσότερες από 100 προσωπικότητες επλήγησαν από το σκάνδαλο μετά την κλοπή από χάκερς φωτογραφιών και video από την υπηρεσία iCloud της Apple.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μην τους βάλετε στην ίδια σκηνή: Αυτές είναι οι πέντε πιο τοξικές «κόντρες» της μουσικής βιομηχανίας

Διεθνή / Μην τους βάλετε στην ίδια σκηνή: Αυτές είναι οι πέντε πιο τοξικές «κόντρες» της μουσικής βιομηχανίας

Η πρόσφατη συμφιλίωση της Madonna με τον Έλτον Τζον έβαλε τέλος σε μία μακροχρόνια διαμάχη, αλλά στον κόσμο της μουσικής πολλές ακόμη «κόντρες» δεν έχουν επιλυθεί
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Απαγόρευσαν τη Μάγια Αγγέλου από τη στρατιωτική βιβλιοθήκη - Αφαιρέθηκαν τίτλοι για ρατσισμό, φεμινισμό και το Ολοκαύτωμα

Διεθνή / ΗΠΑ: Απαγόρευσαν τη Μάγια Αγγέλου από τη στρατιωτική ακαδημία - Αφαιρέθηκαν τίτλοι για το Ολοκαύτωμα

Η αυτοβιογραφία της Μάγια Αγγέλου «Ξέρω γιατί κελαηδάει το πουλί στο κλουβί» ήταν ένας από τους 381 τίτλους που αφαιρέθηκαν στο πλαίσιο «εξάλειψης της DEI»
LIFO NEWSROOM
Παρίσι: Συνελήφθη υποστηρικτής της Λεπέν - Απειλούσε «με γκιλοτίνες» δικαστή που την έκρινε ένοχη

Διεθνή / Παρίσι: Συνελήφθη υποστηρικτής της Λεπέν - Απειλούσε «με γκιλοτίνες» δικαστή που την έκρινε ένοχη

Σε εξέλιξη οι έρευνες της δικαστικής αστυνομίας για τις απειλές εναντίον της Μπενεντίκτ ντε Περθουί που αποφάσισε τον 5ετή αποκλεισμό της Μαρίν Λεπέν από την πολιτική
LIFO NEWSROOM
Βέλγος πρίγκιπας ζητούσε και επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης, πέρα ​​από το βασιλικό «μισθό»

Διεθνή / Βέλγος πρίγκιπας ζητούσε και επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης, πέρα ​​από το βασιλικό «μισθό»

Ο πρίγκιπας Λοράν του Βελγίου υποστήριξε ότι η δουλειά του του παρείχε τα ίδια οφέλη με τους ανεξάρτητους επιχειρηματίες, αλλά το δικαστήριο στις Βρυξέλλες διαφώνησε
LIFO NEWSROOM