Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν μετανάστες μέσα στο σπίτι τους

Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν μετανάστες μέσα στο σπίτι τους Facebook Twitter
2

Δυο νεαροί από το Πακιστάν κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύματα ληστείας και ξυλοδαρμού μέσα στο σπίτι που διέμεναν στην περιοχή Αβδού Ηρακλείου.

Οι δύο μετανάστες, οι οποίοι έχουν όλα τα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελλάδα, επέδειξαν στους αστυνομικούς τους φερόμενους ως δράστες και μάλιστα ένας έχει συλληφθεί.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Πατρίς, στο σπίτι των μεταναστών έφτασαν συνολικά 4 άτομα τα δύο από τα οποία φορούσαν κουκούλες. Άρχισαν να χτυπάνε τον 28χρονο αλλοδαπό ενώ ένας από αυτούς επιχείρησε και να τον μαχαιρώσει. Ο 28χρονος έβαλε το χέρι του μπροστά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην παλάμη.

Ο νεαρός κατάφερε να  ξεφύγει όμως οι δράστες στράφηκαν στη συνέχεια προς τον δεύτερο ένοικο του σπιτιού τον οποίο ξυλοκόπησαν. Στη συνέχεια έφυγαν αφού πρώτα πήραν μαζί τους ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα κινητό τηλέφωνο και 1200 ευρώ, χρήματα που ανήκαν στους δύο οικονομικούς μετανάστες από το Πακιστάν.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τα τάγματα συνεχίζουν τη δουλειά τους, όπως την κάνανε καλά και δυο χρόνια από το τέλος του 11 και μετά, με την επίσημη κάλυψη του κράτους, και αν τα πράγματα δεν είχαν ζορίσει με τη δολοφονία του Παύλου, οι παραστρατιωτικοί χαπακωμένοι δεν θα είχαν σταματήσει μια μέρα να βγαίνουν στους δρόμους της Αθήνας τις νύχτες σαν άλλοι ταγματασφαλίτες για να επιβάλλουν το νόμο της βίας και της σιωπής.
Χαλαρωσε λιγο. Στη συντριπτική πλειοψηφία αυτων των εγκλημάτων οι δράστες είναι ομοεθνείς τους. Απλα πολλοι δημοσιογράφοι αρνουνται να αναφερουν την εθνικότητα των δραστών για λόγους πολιτικής ορθότητας...