Ο Τζέιμς Μπλαντ ζήτησε συγγνώμη για το «You are beautiful»

Ο Τζέιμς Μπλαντ ζήτησε συγγνώμη για το «You are beautiful» Facebook Twitter
14

Συγγνώμη για την επιτυχία του «You are beautiful», ζήτησε 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού ο δημιουργός του Τζέιμς Μπλαντ, λέγοντας ότι το τραγούδι υπερπροωθήθηκε.

«Υπήρχε ένα τραγούδι που εξανάγκασαν τον κόσμο να το καταναλώσει, το "You're Beautiful", και έγινε ενοχλητικό και έπειτα άρχισαν να συγχέουν τον καλλιτέχνη με την ίδια τη φράση…Στο τέλος της ημέρας, η δισκογραφική εταιρεία με είχε κατατάξει ως τον τραγουδιστή που θα απευθύνεται στις γυναίκες κατά τη διάρκεια των διαφημιστικών του "Νοικοκυρές σε απόγνωση" και έτσι χάνεις το 50% του πληθυσμού», είπε ο τραγουδιστής σε συνέντευξη του στο περιοδικό Hello.

Το "You're Beautiful" πούλησε πάνω από 4 εκατομμύρια αντίτυπα και ήταν υποψήφιο για Γκράμι.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Διεθνή / «Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Ο Μασκ ανακοίνωσε ότι όλοι οι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι θα λάβουν σύντομα email ζητώντας τους να αναφέρουν τα επιτεύγματά τους της προηγούμενης εβδομάδας, προειδοποιώντας ότι η μη ανταπόκριση θα θεωρηθεί ως παραίτηση
LIFO NEWSROOM
Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Πολύ ταλαντούχος κρίμα που κάηκε από 1 τραγούδι κ τον συνδυασαν όλοι με αυτο. Πλέον τον ακους στο ράδιο κ σκεφτεσαι ο κλαψιάρης που λεει το You Are Beautiful δεν είναι αυτός κ αλλάζεις αυτόματα σταθμό για να γλιτώσεις από τη μίρλα.
"...Στο τέλος της ημέρας, η δισκογραφική εταιρεία με είχε κατατάξει ως τον τραγουδιστή που θα απευθύνεται στις γυναίκες κατά τη διάρκεια των διαφημιστικών του "Νοικοκυρές σε απόγνωση" και έτσι χάνεις το 50% του πληθυσμού".Μισό λεπτό. Δηλαδή όλες οι γυναίκες είναι κατά τον Blunt "Νοικοκυρές σε απόγνωση"?Μιλάμε για τρελλή FAIL-δήλωση, οχι αστεία.Πήγε η μετριάτζα να πεί και καλά κάτι σοβαρό και τα΄τανε χοντρομαντάρα.
Το "νοικοκυρες σε απογνωση" αναφερεται στην τηλεοπτικη σειρα. Οχι σε ολες τις γυναικες. Ειναι απιστευτο το συμπερασμα σου, χρειαστηκε αρκετα αλματα λογικης για να φτασεις εκει.