Επεισοδιακή επίσκεψη του Γκλέτσου στην Κέρκυρα -Τον έδιωξε η αντιπεριφεριάρχης από το γραφείο

Επεισοδιακή επίσκεψη του Γκλέτσου στην Κέρκυρα -Τον έδιωξε η αντιπεριφεριάρχης από το γραφείο Facebook Twitter
22

Επεισοδιακή ήταν η επίσκεψη του Απόστολου Γκλέτσου στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στην Κέρκυρα στα πλαίσια της περιοδείας του για το κόμμα που ίδρυσε.

Η Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Νικολέτα Πανδή και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρήστο Μωραϊτη οι οποίοι προέρχονται από τον πολιτικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ τον υποδέχτηκαν στο γραφείο της Περιφέρειας, αλλά σύντομα η συνάντηση εκτροχιάστηκε και κατέληξε σε καβγά.

Η έντονη διαφωνία η οποία κατεγράφη στις κάμερες, ξεκίνησε όταν ο Γκλέτσος ανέφερε πως ο Τσίπρας κάνει μόνο για πρόεδρος του δεκαπενταμελούς με τον κύριο Μωραϊτη να του απαντά ότι είναι προσβλητικός.

Ακολούθησε μίνι-σύρραξη και τελικά η Νικολέτα Πανδή ζήτησε από τον Γκλέτσο να φύγει, ο ίδιος αρνήθηκε και απείλησε να καλέσει την αστυνομία ενώ φώναζε: "Δεν θα κυβερνήσετε ποτέ!"

Δείτε το βίντεο από το 10ο λεπτό και έπειτα:

22

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

19 σχόλια
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί εφόσον συγκέκριμένα πρόσωπα του δημιουργούν τέτοια συναισθήματα, ποιος ο λόγος να τους επισκεφθεί.Μου κάνει λίγο επιτηδευμένο το όλο σκηνικό και η συμπεριφορά του.
Με την Πανδή δεν του έκατσε γιατί του μιλούσε σε ωραίο τόνο, μόλις μπήκε ο άλλος βρήκε την ευκαιρία που ζητούσε για να κάνει το σόου.Βεβαίως και η Πανδή χαραμίζεται στο Σύριζα, νομίζω οι Ανέλ θα τη δέχονταν με ανοιχτές αγκάλες.
Ειδα κι εγω ,οπως ολοι,ολη την "παρασταση" Γκλετσου στο βιντεακι.Δεν θα την σχολιασω,αφου ολοι εχουμε ματια και αυτια,αρα και ιδιαν αντιληψη περι του ποιος δημιουργησε το επεισοδιο.Θα πω μονον οτι μου θυμισε μια αναλογη "παρασταση" ,πριν χρονια,του Αλεξη Κουγια,οταν ειχε κανει "ντου" σε καποιο καναλι(νομιζω οτι ηταν το ALTER)και οταν ενας μεγαλοσωμος ,πενηνταρης,"σεκιουριτας",σταθηκε μπροστα στην πορτα του στουντιο με ανοιχτα τα χερια,χωρις,ομως, να κινειται καθολου,για να εμποδισει τον κ.Κουγια να μπουκαρει στο στουντιο εν ωρα εκπομπης,ο κ.Κουγιας επεφτε συνεχως επανω στον -εντελως ακινητο- ανθρωπο ,ουρλιαζοντας "χτυπα με ,ρε,χτυπα με παλι,χτυπα με " !!!!Αλλα ,βεβαια,οπως ειχε πει πριν απο εναν και πλεον αιωνα ο G.P.Barnum "There is no such thing as bad publicity"!
Το χειρότερο είναι που ξαφνικά μετά το συμβάν ανακαλύπτει ότι τον πείραξαν αυτά που ειπώθηκαν για το καράβι! Και ότι και καλά γι' αυτό τον έδιωξαν, επειδή αντέδρασε και υπερασπίστηκε την Ελλαδίτσα μας (!)
Γελάνε και οι πέτρες. Άντε μετά να πάρει απόφαση σωστός άνθρωπος να ασχοληθεί για το κοινό καλό αυτής της χώρας. Αφού θέλουμε να είμαστε άπραγοι θεατές, καλά κάνουν και μας προσφέρουν θέαμα και κακής ποιότητας μάλιστα. Άλλωστε αυτό ήταν πάντα το γούστο μας, γι'αυτό μας το πλασάρουν, γιατί ξέρουν πως το γουστάρουμε.Βουλιάζουμε ρε... Βουλιάζουμε.
Γελοιότητες... Κοροϊδεύω πολλές φορές τον ΣΥΡΙΖΑ (και είμαι σίγουρος ότι θα εξακολουθούν να μου δίνουν τροφή για να κοροϊδεύω), αλλά εδώ πέρα ο Γκλέτσος έχει ξεπεράσει κάθε όριο γελοιότητας.Τον υποδέχονται σε έναν χώρο, αυτόν της Περιφέρειας και ο Γλέτσος γνωρίζει που πάει. Οι άνθρωποι είναι ΣΥΡΙΖΑ και έχουν πρόεδρο τον Τσίπρα. Αν ο Γκλέτσος απαξιώνει τον Τσίπρα και όσους τον ακολουθούν, αυτό είναι δικαίωμά του αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν έχει νόημα η επίσκεψή του. Τι έχεις να συζητήσεις με ανθρώπους που ακολουθούν όσα υποστηρίζει ένα "παιδάκι του δεκαπενταμελούς";;Από την στιγμή που τον φιλοξενούν σε έναν χώρο, είναι τουλάχιστον αγένεια να εκφράζεται έτσι. Θα ήταν αγένεια, ούτως ή άλλως, εάν εκφραζόταν έτσι μέσα σε μια Περιφέρεια για οποιονδήποτε πολιτικό αρχηγό, αλλά πολύ περισσότερο όταν αφορά στον πολιτικό αρχηγό του χώρου στον οποίο φιλοξενείται. Αλήθεια, πως θα του φαινόταν να ερχόταν ένας συριζαίος να μιλήσει με στελέχη του κόμματός του και να αναφερόταν σε αυτόν ως "ο ηθοποιός της δεκάρας";Και δεν φτάνει αυτό, αρχίζει μετά τις μαγκιές, τα "πάρτο πίσω αλλιώς..." κλπ κλπ, με αποκορύφωμα το "φωνάξτε την αστυνομία"... Όταν ο ίδιος βρίσκεται σε έναν χώρο στον οποίο έχει δικαίωμα κανείς να βρίσκεται μόνο με τη θέληση των αρμοδίων (άλλος ένας που μπερδεύει την έννοια "δημόσιο" με το "κοινόχρηστο" ίσως;).Κανονικά έπρεπε να έλθει η αστυνομία και να του κάνει μήνυση ο Περιφερειάρχης για διατάραξη οικιακής ειρήνης (άρθρο 334 παρ. 3 ΠΚ 3. Όποιος εισέρχεται παράνομα σε κατάστημα ή χώρο δημόσιας, δημοτικής ή κοινοτικής υπηρεσίας ή νομικού προσώπου δημόσιου δικαίου ή επιχείρησης κοινήςωφέλειας ή ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ στους χώρους αυτούς παρά τη θέληση της υπηρεσίας που τους χρησιμοποιεί, της οποίας τη θέληση τού δηλώνει ο νόμιμος εκπρόσωπος ή ο υπάλληλός της, και προκαλεί έτσι διακοπή ή διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής της υπηρεσίας τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.)Αλλά θα μου πεις ο Απόστολος είναι μάγκας, δεν μασάει από αυτά ...
Πως ειναι δυνατον να ζητάει ψήφο αυτος ο άνθρωπος;ρίξε μια ματια στο βιντεο και δες πως κανει οσο του μιλαγε η αλλη με ωραιο τροπο.Χριστε μου δεν υπάρχει τελειωμος σε αυτη την κατηφόρα..