Τσίπρας από τη Ρόδο: Δέκα και μία μέρες για να ξαναγράψει ο λαός μας ιστορία

Τσίπρας από τη Ρόδο: Δέκα και μία μέρες για να ξαναγράψει ο λαός μας ιστορία Facebook Twitter
5

Η τρόικα φεύγει και παίρνει μαζί της το διεφθαρμένο, το διαπλεκόμενο πολιτικό προσωπικό που έριξε την Ελλάδα στα βράχια, ανέφερε, στην ομιλία του, σήμερα το απόγευμα στη Ρόδο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, επισημαίνοντας ότι μένουν μόνο έντεκα μέρες για να ξαναγράψει ο λαός μας ιστορία.


"Η νίκη μας θα είναι ταυτόχρονα και νίκη των λαών της Ευρώπης και ιδιαίτερα του ευρωπαϊκού Νότου", τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας ότι μόνο οι μύωπες του συντηρητισμού δεν βλέπουν τι γίνεται αυτή τη στιγμή στην ήπειρο.


Επίσης, ο κ. Τσίπρας έθεσε για μια ακόμη φορά την ανάγκη να εξασφαλίσει ο ΣΥΡΙΖΑ μια καθαρή πλειοψηφία στην Βουλή. «Δεν ζητάμε αυτοδυναμία αλαζονείας, αλλά αυτοδυναμία ρήξης με το παλιό και το φθαρμένο» είπε.


Αναφέρθηκε ακόμη σε μια σειρά ζητήματα που αφορούν την νησιωτική Ελλάδα, δεσμευόμενος -μεταξύ άλλων- ότι δεν πρόκειται να καταργηθούν οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ που ισχύουν στα νησιά του Αιγαίου και ότι θα προχωρήσει το θέμα του μεταφορικού ισοδύναμου.


Μας περιμένουν μέρες σκληρής δουλειάς αλλά έχουμε την όρεξη, το θάρρος και την αποφασιστικότητα να δώσουμε και να κερδίσουμε τη μάχη της προοδευτικής αλλαγής, κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Χαρακτηριστικό ήταν το απόσπασμα της ομιλίας του όπου ανέφερε: "Το κεντρικό κράτος σας θυμάται όταν είναι να εισπράξει, αλλά ξεχνάει συστηματικά τις υποχρεώσεις του απέναντί σας. Κι αυτές οι υποχρεώσεις δεν είναι μόνο οικονομικές. Έχουν σοβαρές, εθνικές πτυχές. Γι' αυτό είναι απαράδεκτο να χρονίζει το πρόβλημα της φτηνής και συστηματικής ακτοπλοϊκής σύνδεσης με το κέντρο. Είναι εγκληματικό να πεθαίνουν άνθρωποι σε μικρά νησιά, ακόμα και στη Ρόδο, εξαιτίας ελλείψεων στα νοσοκομεία και υποτυπώδους ιατρικής κάλυψης των νησιών. Είναι σκανδαλώδης η δέσμευση της κυβέρνησης Σαμαρά για μεγάλη αύξηση του ΦΠΑ στον τουρισμό και στα ακριτικά νησιά μας, που θα υλοποιήσει αν κερδίσει τις εκλογές."

 

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Πολιτική / Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Η απουσία της συγκεκριμένης δήλωσης έχει προκαλέσει υποψίες ότι ο Κασσελάκης ενδεχομένως επιδιώκει την ανατροπή της απόφασης της καθαίρεσής του στο επικείμενο Συνέδριο του κόμματος
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Δεν ξεσπασαν σε γελια, απλως ευθυμησαν με τη σοβαροτητα και την ωριμοτητα του "καινουργιου" και "αφθαρτου" ΣΥΡΙΖΑ. Μετα απο ολα αυτα, ερχεται και η ελ-πηδα!!!
Αλέξη μου, δυστυχώς μόνο εσύ θα γράψεις ιστορία: της πιο σύντομης κυβέρνησης ή της πιο σύντομης κολοτούμπας. Σου εύχομαι το δεύτερο γιατί το πρώτο δεν θα είναι ανώδυνο για κανένα.Καλή τύχη σε όλους, εύχομαι να κάνω λάθος.